Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Я заплатила поиналичии мсп 180 дол за осмотр ,но потом вам возвращают ,за анализ и флюорографию не платила
-
Подскажите пожалуйста в таком вопросе . Маме подавали на визу по внутреннему Паспорту Украины . Уже пришло письмо на получение временного проездного документа . А сегодня уже пришла информация по загран паспорту он готов . Как быть ? Можно отвести загр.паспорт что бы вклеели визу в паспорт. Или можно ехать внутренним паспортом будет ли возможность в Канаде уже сделать всё.
-
Mr Dennis Wilhelm is really a good financial coach. he helped my wife and I sort our finances. I invested with him because I saw honesty in him. He didn't strike to me as the kind of manager to defraud us so we gave him a try and it turns out I was right all along, after 24hours of investing he came up with exactly the amount of profit he assured us of. I just want to use this medium to say a big thanks to him.. 📥📥📥📥 telegram.me/joinchat/vLXh20dpMY5kYzM0
-
The race of success looks so difficult sometimes, but what matters is to keep pushing until you win because success is a decision, I was able earn massively from the comfort of my home, investing on crypto currency exchange market. am happy to be among those earning massively from Mr Dennis Wilhelm platform and you also can be part of this platform, Thank you for turning my $2500 into $28,500 after 24hours of trade. 📥📥📥📥 telegram.me/joinchat/vLXh20dpMY5kYzM0
-
Еще дополнение, выше упомянули оплату проезда кредиткой, по кредиткам тарифы на проезд выше, но работает как и компас кард - можно за одну поездку пересаживаться на другие виды транспорта. Но могут списать сначала сумму за 3 зоны, потом вернуть разницу.
-
You can never be overdressed or overeducated
-
My love for you has no expiration date ❤️