Українська спільнота Ванкувер Канада
-
У вас ж великий плюс, ви будете одна, вам буде легше знайти житло. (Якщо ви без тварин). А який саме у вас досвід, чому він не враховується. Якщо у вас хороший доставід роботи по якійсь спеціальності відмінній від перекладацької то все ок. Якщо ви перекладачем були з кит на укр.. тут вже складніше. Так як багато китайців можуть скласти вам конкуренцію, а вони носії і багато згають англ на рівні носіїв. (Тут білінгвів море). Я маю на увазі що навряд чи вийде буди перекладачем на фул таймі тут. Хіба що ви надалі зможете заробляти цим в он-лайні. Кит-укр, чи кит-рос.
-
Підкажіть хто летів турецьки авіалініями, 2 багажу по 23 кг включені. Якщо взяти 2 багажі по 30 кг, скільки потрібно буде заплатити додатково? На сайті не зовсім зрозуміла інформація. Здається що потрібно буде заплатити зверху по 80 USD за кожен багаж, але є побоювання, що буде дорожче. Може, хто стикався?
-
Напишіть їм у службу підтримки в ФБ.
-
Доброго вечора!хочемо вас запросити на івент в підтримку українців♥️
⬇️⬇️⬇️ event link: fb.me/e/3Ri489enP
💙«Українська ідентичність» це ВОЛОНТЕРСЬКИЙ АРТ ПРОЕКТ💛
🎶☕️Відвідавши цю подію, ви познакомьтесь з земляками , матимете можливість послухати живу українську музику . Крім того, тут ви зможете скуштувати українські традиційні страви, приготовані жителями різних регіонів, у тому числі й Криму.
📸🛍Гості мистецького заходу зможуть взяти участь у майстер-класах DIY, зробити класні фотографії в тематичних фотозонах ,вишиванках і вінках , придбати вироби ручної роботи та дізнатися більше про українську культуру.
💸🇺🇦Усі зібрані кошти будуть передані на купівлю теплих речей та допомогу українцям вижити цієї зими.
🕒📆Будемо раді бачити вас 12 листопада з 14:30 до 20:00 у False Greek Community Centre (це Granville Island -гарне місце для прогулянки ). Реєстрація на майстер-класи за qr-кодом на афіші або в соцмережах.
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка , хто подавав заявку на MSP карту і вже отримав? Маю декілька запитань по заповненню! Дякую
-
Особенно, если будете с личным транспортом, можно и в сторону Стивстона смотреть (юго-запад Ричмонда). Свежий воздух и спокойный район.
P.S. на юге Ричмонда можно рассматривать и бейсменты. В большей части юго-запада нельзя глубоко копать. Поэтому бейсмент = полноценный первый этаж 😁
-
Нажаль, тік громадський ((. Ми не водимо. Вже подумаємо про це, коли поживемо в Канаді трохи. В ідеалі, жити десь біля центру, звісно. У нас нема прив’язки до школ, так як нема дітей. Тому нам би дуже підійшло. Але тут вже залежить від того, як шо знайдемо))
Дякую за підказку про бейсменти!
-
Та я приблизно розумію). В Каліфорнії надивились. Там цілі містечка палаточні. А ще я попала туди на самому початку пандемії. Коли все закрилось і люди сховались по домівках. На вулицях залишились тік безхатьки і божевільні. Було відчуття зомбі-апокаліпсису )))
-
Та дивлюсь. Ціни не дуже радісні )))). Я дивлюсь в американських доларах. Мені поки так зрозуміліше. І якщо перевести на канадські, то прям дуже дорого виходить.
Дякую. Буду мати на увазі. Хоча, бачила тут (чи може якась інша група) про неї різні відгуки.