Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Особенно, если будете с личным транспортом, можно и в сторону Стивстона смотреть (юго-запад Ричмонда). Свежий воздух и спокойный район.
P.S. на юге Ричмонда можно рассматривать и бейсменты. В большей части юго-запада нельзя глубоко копать. Поэтому бейсмент = полноценный первый этаж 😁
-
Нажаль, тік громадський ((. Ми не водимо. Вже подумаємо про це, коли поживемо в Канаді трохи. В ідеалі, жити десь біля центру, звісно. У нас нема прив’язки до школ, так як нема дітей. Тому нам би дуже підійшло. Але тут вже залежить від того, як шо знайдемо))
Дякую за підказку про бейсменти!
-
Та я приблизно розумію). В Каліфорнії надивились. Там цілі містечка палаточні. А ще я попала туди на самому початку пандемії. Коли все закрилось і люди сховались по домівках. На вулицях залишились тік безхатьки і божевільні. Було відчуття зомбі-апокаліпсису )))
-
Та дивлюсь. Ціни не дуже радісні )))). Я дивлюсь в американських доларах. Мені поки так зрозуміліше. І якщо перевести на канадські, то прям дуже дорого виходить.
Дякую. Буду мати на увазі. Хоча, бачила тут (чи може якась інша група) про неї різні відгуки.
-
В моём понимании Ванкувера - это лучший район ! Мы там живем с 1 апреля, дети постоянно, я наездами ( прожила 3 месяца беспрерывно) Нравится все , кроме более частых утренних туманов и дождей из-за гор . А так и до центра прямой автобус, два моста , и бомжей нет, и магазины те же . И хайки все очень рядом , как и медведи по ночам 😂 Для детей идеально . Мои подростки там в безопасности, в отличии от даунтауна. Как не съездят погулять - так и жуткие истории)))