Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
А її можна їсти ? Її тут готують ?:)
Я не куштувала, але бачила ïï там)
Я теж бачіла .. та купити шось страшно
Я уже спробувала оселедець, скоро і до в’яленої дійде хід, тоді поділюся враженнями))
Пишіть обов’язково )))
Завтра проверю отпишу ))
Супер. У людей тут питання про банк, мед огляд, роботу, житло. Мені: бухло і суха риба)))))
А нашо то життя, де немає бухла та риби 😁
От і я так про що)). Треба ж себе радувати 🍺. Ми коли в Грузію переїжджали, я теж про рибу всюди питала ))
так. а якщо не по темі риби. я так розумію, для Канади треба заповнювати анкету на сайті ArriveCAN?
мені в офісі Туркіш вона нічого не сказала. але я переклала з турецької шо там написано під деталями білета
Ми теж півроку не можемо нормально тут риби поїсти)
Я просто на ній помішана. І після Запоріжжя (де вона продається всюди і максимально крута) дуже важко пристосуватись )))
З 1 жовтня Arrivecan не потрібно заповнювати
Дякую!
А тю. Це ото шось ковідне? Я подумала це як в США - ти вказуєш куди ідеш, адресу. Просто анкета для паспортного контролю
Здам кімнату чи усю квартиру тимчасово. Fullerton Ave. North Vancouver. Квартира повністю обладнана. Інтернет.
Не палити, no pets.
Усі питання в приват будь ласка.
$375/week за кімнату $2400/місяц за квартиру
Impact North Shore Там наші дівчата працюють. Може кому треба знати про соціальні програми. (604) 774-6514
О До речі Є таке питання Коли орендодавці вказують фільтр «no smoking» Це, типу, і на балкон не можна вийти покурити ? Ясна річ, шо в квартирі ніхто курити не буде
И на балкон.