Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Мы выбрали для ознакомления в этом сезоне Cypress из соображения близко и количество трасс ( плюс/ минус хоть есть где покататься)
-
Мы каждую зиму ездим на Seymour, там нравится, но мы не особо и лыжники, ради дочки и ездим в основном) Поэтому сравнить не могу с другими. Там вроде 3 маршрута, если я не ошибаюсь, есть сноубординг также, можно прогуляться а snowshoes, также у кого есть маленькие дети можно покататься на санках.
-
Мы - купили доп. место ski equipment
-
Бажання звичайно є, але не так часто бо whistler далеко і дорожче.
-
Приветствую всех участников группы. Меня зовут Данил, я профессионально занимаюсь созданием видео контента. Открыт к новым знакомствам,сотрудничеству и творческим проектам…🎥 Моё портфолио : instagram.com/southdanny?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Із задоволенням допоможу у догляді за дитиною, досвід є (онуці 6 років). Гарантую творчий підхід, розвиваючі ігри, дружелюбність та порядність. Працьовита, охайна, пунктуальна та сумлінна. Маю педагогічну освіту. Закінчила музичну школу, можу навчити вашу дитину грі на фортепіано. Розмовляю українською та російською мовами. Смачно готую. Робота може бути на неповний робочий день, кілька разів на тиждень. Пишіть у ОП.
-
Можна👌🏼
-
Привіт) Чи знайшли ви сімейного врача?
Як їх шукати?
Що підкажете?
Я живу в Сурреї
-
Дуже благаю, люди допоможіть хто може, я мама з Херсону, мені 43 роки, я залишилася без всякої роботи, грошей нема зовсім, мені прикро та соромно так прохати, але в мене син та нічого їсти , не знаю до кого звернутися, якщо є можливість допомогти, будь-якою сумою, працюю , або елементарно їжею чи побутовою хімією у самому місті Херсоні, у когось є знайомі у самому Херсоні чи щось таке, або можете допомогти чимось, буду дуже вдячна, можу все доказати, усі документи , допоможіть хто не байдужий..Вже зовсім зневірелась..та не знаю що робити