Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Да, в свидетельстве он указан.
-
Дозвіл саме нотаріально завірений повинен бути? Чи достатньо того, що я подавала при заповненні аплікації?
-
Доброго дня. У кого CIBC банк, або хтось може підказати, як з кредитної карти оплатити наприклад за електроенергію, бо з дебетової я знайшов як.
-
Чи є різниці в подачі, як сім’я чи індивідуально ?
-
Airbnb смотрите, иногда очень хорошие варианты появляются. Мы сняли в Langley за 2000тыс/мес
-
Где можно найти заявление на разрешение подачи паспорта третьим лицом? В визовым центре сказали что так можно
-
привет, а кто-то знает где можно не за дорого взять десткую кроватку ?
-
Вы сами прикиньте, сколько будете зарабатывать и сколько будете за жилье отдавать….Один вы работать будите или с супругой, есть ли дети… есть ли время искать и подойдет ли бэйсмент( они дешевле)
-
-
Привіт, любі друзі. Тут в Канаді є можливість купити Українські вишиванки зроблені з дугою та серцем України. Якісні та приємні на дотик матеріали, ТІЛЬКИ ручний виріб. Якщо комусь щя інформація є цікавою прошу перейти в інстаграм.
instagram.com/tanyaznak?igshid=YmMyMTA2M2Y= ❗Вишиваний виріб можно придбати і з каталогу або замовити для себе особисто, з розміром, вишивкою та обрати що це саме буде, сукня, сорочка, прикраса, чи сумка.