Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Скажите пожалуйста, есть ли шанс получить визу в Канаду по программе CUEAT недавно женатым? Муж беларус, жена украинка. Женились в сентябре в Армении.
-
Мы летом как раз переехали на Лоугхид, как по мне немного шумно от Норс роуд и скайтрейн, но это единственный недостаток. Burquitlam за последние года 3 очень застроился новыми кондо, приятная эрия.Я думаю вы не пожалеете о своём выборе)))
-
Екстримали)
-
С удовольствием посижу с ребенком, опыт есть (внучке 6 лет). Локация - East Vancouver. Гарантирую творческий подход, развивающие игры, дружелюбие и порядочность. Трудолюбива, чистоплотна, пунктуальна и добросовестна. Имею педагогическое образование. Закончила музыкальную школу, могу обучить вашего ребёнка игре на фортепиано. Говорю на украинском и русском языках. Вкусно готовлю. Работа может быть на неполный рабочий день, несколько раз в неделю. Пишите в ЛС.
-
Так снігу ще лише початок сезону, але молодці, 👍
-
Доброго вечора, а чи будуть переводити годинники на зимовий час?
-
Так, у неділю
-
Дякую)
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка як ви замовляли трансфер від аеропорту до airbnb? Що для цього потрібно? Крім житла airbnb що ви ще платите? Я чула клінінг також треба оплачувати окремо? Дякую 😇
-
Там це одразу рахується в додатку при оплаті
-
604-720-0308 Інна. Зробили хлопці послугу дуже якісно та професійно
-
Супер!!! Ми також такий вiдпочинок любимо. Як гарно: снiг, гори, вогнище.
-
Там ще не замерзлий грунт, машини сiдають, зимою бiльше промерзне, буде легше ïхати. Машин не було шкода?
-
Сьогоднi був знову масований обстрiл критичноï iнфраструктури Украïни, бiльше половини Украïни без свiтла та води.
-
Змістовно )
-
Вибачаюсь))) це випадковість😳
-
У кого є форма або підскажіть де скачати , щоб дати дозвіл третьому лицю відати на простаків візи
-
Привет! В Канаде отменили карантин и вакцинацию кто знает?
-
Карантин відмінили
-
Дякую
6354/25478