Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Зателефонуйте на гарячу лінію і запитайте, 6046602421, номер по Ванкуверу, це саме Service BC Але так, по cuaet має бути абсолютно безкоштовно, але так як у вас PR, то вам потрібно уточнити
-
Дякую. Я щойно онлайн заповнив реквест на зміну статусу у Канаді в мсп. Потім ще подзвонимо, запитаємо, чи мають повернути гроші за ці півроку, що є піар
-
Взагалі, наскільки нам сьогодні звідти пояснив агент, обов’язково онлайн потрібно змінювати свою адресу проживання, пошту, ім’я і статус і так далі, якщо ви змінюєте якусь таку інформацію) а вже адреса на самій картці не має значення
-
З першим снігом в Річмонді!!!
-
Для іноземних студентів все ще 75 на місяць. Просто ми не оновили свій статус на мсп сайті
-
Читала, що деякі батьки школярів теж отримали платіжки за MSP. Не знаю чи CUAET є виключенням. Для тих хто по робочому перміт у безкоштовно
-
Tsawwassen )
-
Привіт) Хто знає, підкажіть будь ласка російськомовного або українського вчителя їзди на автомобілі.
Дякую))
-
Дуууже дякую!)))
-
Доброго всім вечора ! Отримала візу CUAET в думаю в кінці листопада летіти в Ванкувер . Підкажіть будь ласка читала декілька постів про те що є волонтери які на перший час допомагають з житлом. Незнаю чи є таке в Ванкувері . Можна будь ласка деталі , якщо хтось знає . Дуже дякую