Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Хочеш гарно співати або підтягнути навички ораторського мистецтва? ☺️ Зараз саме цей час! 50% знижки на перше заняття😳😊. Для запису звертайтеся сюди або заходьте до нас на канал! Тут є дуже багато корисної інформації. А ще тут багато відгуків від наших задоволених клієнтів.
-
Скажіть будь ласка, якщо летіти у Ванкувер через Калгарі, скільки часу в Калгарі виходить на отримання документів? Вибираємо квитки якраз) може хтось так летів..
-
І ще можливо хтось летів через Сіетл? Дуже вигідна ціна, але чи треба візу американську тоді.. Якщо наприклад той самий термінал.
-
Візу треба
-
Нужна виза
-
Доброго вечора група. Скажіть будь-ласка, як можна вислати гроші з Польщі в Канаду? Чи це так само як і в Україну?
-
Зараз ранок) Але думаю, що так. Тіж самі PayPal, Paysent та їм подібні.
-
Привіт. Чи знає хтось російськомовну бабтистську церкву в Сурреї?)
-
Ой, забула. Звичайно - вечір у мене) Щиро дякую за відповідь 😊
-
Доброго вечора, усім!
Пишемо резюме англійською канадського зразка CV
Кому цікаво пишіть в особисті
-
Взагалі найкраще буде IELTS, і для іміграціі і для роботодавця, але до нього треба трохи підготуватися Є ще Canadian benchmark test але на сайті пише, що він не для іміграціі, а просто як показник вашого рівня, тобто на роботу має підійти
-
Наскільки я знаю, TOEFL не дуже канає, бо в мене є. Але цей тест це як показник того що вам дозволено викладати англійську як не рідну мову в країнах, де англійська не є рідною мовою😅
-
Підкажіть будь ласка чи достатньо буде 4 години в Калгарі щоб отримати ворк перміт? Авіалінії westjet
-
Досвіду в Калгарі в мене немає, але у Ванкувері за півтори години дали, бо це була шоста ранку, всього декілька офіцерів, а людей багацько Певно, залежить від того о котрій приїдете і чи велика черга
-
А немає прямих рейсів? Одного разу бачила з Амстердама, і більше не находжу((
-
Дякую) а ще ж може прибути з запізненням((
-
А це не ваш кінцевий аеропорт?
-
Ні, у Ванкувер летимо
-
Розпитайте у офіцера коли прибудете в Калгарі. Бо я не знаю чи можна долетіти вже у Ванкувер і тут отримати, бо це ж буде вже внутрішній рейс, а імміграційний офіцер має дати ворк перміт при першому прибутті в Канаду