Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Як довго ви чекали вклейки?
-
Мне кажется, массовка только и должна быть на ставке) Актёрское мастерство не нужно. Не знаю, как в целом, но супруге писал агент.
Подработка и готовность 24/7 как-то не сходятся) Только если у вас нет потребности в работе, и вам достаточно будет за это развлечение получать, например, 500-2000/мес
-
Я могу.
Подскажите пожалуйста куда ваша жена обращалась
-
Доброе утро! Спрашивает девушка! Кто владеет инфо, поделитесь, пожалуйста
-
Доброго часу доби! Ми з сім’єю планували летіти в Канаду. Сьогодні я дізналася що вагітна. Маю ще синочка 2 років. І тепер моя душа розривається. Підкажіть чи є якась допомога на малюка? Я дуже переживаю, чи мій чоловік зможе сам нас утримувати. Я увесь день проплакала і не розумію що робити. Чи платні пологи та консультації? Я дуже багато інформації читала, готувалася. А тепер мені так страшно, я не знаю що далі робити. Ніби в глухий кут зайшла.
Рівень англійської у нас трішки нижче середнього, але ми вчимо зараз . Доречі я вчу англійську і за допомогою ваших уроків. Щиро вдячна вам за це! Друзів та знайомих в Канаді немає
-
Що точно можу сказати, що по КУАЕТ, після отримання дозволу на роботу (work permit) в аеропорту, можна отримати місцеве медичне страхування (в БК це - MSP, оформлюється десь протягом 2-3 тижнів), яке покриває консультації акушерок (midwife) або гінеколога, кого знайдете. Пологи в лікарні також покриваються цим медичним страхуванням. Стосовно виплат при народженні дітей, то на скільки я читала, то їх не буде, якщо до того не пропрацювати тут хочаб 600 годин на якійсь роботі, офіційній.