Українська спільнота Ванкувер Канада
-
А французького бульдога візьмуть на літак? Такі породи зазвичай не беруть на борт через структуру носа.
-
Краще взнайте в авіакомпанії наперед
-
Дякую, він теж рус.
-
Потрібен укр. або рус. Володимир розмовляє укр або рус?
-
Дякую
-
Щирі привітання 🌺
-
Гуляли всі разом, а зараз чайок п'ємо
-
Ні, тут завели)
-
Ми вже тут скоро півтора роки, а Аня моя вже не могла без котика, тож узяли кошеня і вже пів року з нами росте. Хоча ми вже сумніваємося, що це кіт, бо веде себе як пес 🐶
-
Усім привіт👋 Знаю, що це може бути малоймовірно, але все ж пробую: чи хтось вчора (12.11) не їхав по Lions Bridge близько 12 дня з відеореєстратором? В чому суть: через Рендж Ровера попали в аварію і він просто втік, спочатку притормозив, і не вийшовши з машини, просто втік. Страхова не покриє ремонт, поки не знайдемо цього водія. До поліції, кажуть, теж треба йти вже з відео. Маємо свідків, але вони теж номера не запам’ятали. Буду вдячна за будь яку пораду
-
Люди, привіт👋 Знаю, що це може бути малоймовірно, але все ж пробую: чи хтось вчора (12.11) не їхав по Lions Bridge близько 12 дня з відеореєстратором? В чому суть: через білого Рендж Ровера попали в аварію і він просто втік, спочатку притормозив, і не вийшовши з машини, просто втік. Страхова не покриє ремонт, поки не знайдемо цього водія. До поліції, кажуть, теж треба йти вже з відео. Маємо свідків, але вони теж номера не запам’ятали. Буду вдячний за будь яку пораду
-