Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Мне звонили с cibc банка и говорили что кредитка доставлена в отделение и её можно забрать.
Естественно все на английском
-
Дякую всім хто відгукнувся на пошук інструктора. Але ще хочу попросити, бо всі у різних районах здавали тест, я ще вирішив де буду здавати. З ким можна у вашому районі попрактикуватися з дорожнім тестом що розмовляв українською або російською щоб доступно пояснив все. Річмонд - відгукнувся Ванкувер - хтось радив Володимира, він не відписа. Інші райони якщо маєте кого порадьте будь ласка. Ленглі то вже буде задалеко.
-
Привіт всім. Жіночка з церкви попросила поширити інформацію для тих, хто в пошуках роботи.
Information for people looking for a job. It is in Tsawwassen, an upscale suburb of Vancouver, Rental accommodation is much cheaper, and they are looking for a cook. Restaurant is located across the golf course. Tsawwassen has Excellent schools for children. and childcare is available.
Also needs butcher at Seafair Shopping Mall located at # 1 Road and Francis in Richmond BC
Contact Melinda Newman telephone 604-999-9810
-
Дебетові карти і віза приймає. І інші платіжні системи. Це тільки кредитка мастеркард у них.
-
Паспорт можно продлить, но лучше новый сделать. А на визу придётся заново подаваться.
-
на скільки мені відомо, в Британській Колумбії нема посольства України. Необхідно їхати або до Онтаріо в Торонто, або до Альберти в Едмонтон, там можна зробити всі державні документи українські
-
Тоді вони нічим не відрізняються від одкб
-
І в Світі стане хаос