Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Current?
-
А не, hydro )
-
Всім привіт! 😊 Я новенька в Ванкувері ) Раптом у когось є завтра, час і бажання зустрітись на бранч, дайте знати )
- завтра (пятниця 18 листопада)
- о 11:00
- в JJ Beans (1188 Alberni St, Vancouver, BC V6E 1A5) буду рада зустрічі 🥰 Планую там бути з 11 до 13 десь.
-
Всім привіт. Мене звати Альона, я Barber. В мене 22 листопада інтерв'ю на роботу.
Мені потрібно підстригти зробити skin fade та бороду з використанням опаски.
Це можете бути як один чоловік так і двое людей окремо у одного борода, у іншого волосся. Це все безкоштовно. P. S. В мене 2,5 роки практики
-
Писати на рахунок стрижки потрібно в телеграм. 22 листопада на 10 годину ранку. Всім дякую
-
Та сама фігня була) але швиденько здогадався звідки тут струм береться)
-
Привіт всім 👋
Мені треба ваша допомога:
я в Канаді з брекетами (🤦♀️), мій ортодонт в Україні, поки планую закінчувати лікування в нього ж , бо вже майже кінець
але в мене вилізла дуга і її треба обрізати, бо не можу нічого, ні їсти, ні говорити
(за 8 місяців я вже її обрізала і в Індонезії і в Данії, тож маю надію і тут знайти лікаря)
Якщо раптом маєте контакти ортодонта або хоча б стоматолога, була б дуже вдячна. 🙏
-
Я ездил к ним в Сюрей сдавать , сразу при мне все проверили и оценили
-
У кого то ещё не работает переписка в маркет Плейс ? Обновление устанавливала , телефон перегружала .. ничего не помогает
-
Работает или перестал ?
-
ну как вариант играть с ним в мяч))
а где такой коврик десткий взял ? :)