Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ну камон... Был скрин со стебом об экзамене, вы написали, что посыл правильный, а дальше сами почитайте, может поймёте
-
Я вам про жовте, ви мені про рідке ) На цьому і завершимо )
-
Да, пожалуйста Только давайте прекращайте уже делить украинцев на правильных и неправильных...
-
Це по-любому сарказм ви ж розумієте! Доречі, так мужики не роблять зливають скріни на людину, якої тут в чаті немає і дають можливість іншим обсудити її. Це скрін як вирвані слова з тексту…
-
Прочитавши повiдомлення вище, я думаю, що жiнка хотiла сказати те, що якщо iдентифiкувати себе украïнцем, то потрiбно не забувати свою мову, та iсторiю. Якби украïнська дiаспора в Канадi не просували украïнську культуру, то i канадцi не знали, що за краïна Украïна i дiаспори украïнськоï в Канадi не було. А на рахунок екзамену, це я думаю був жарт.
-
Я в Канаді не був, хотів просто дізнатись чи це відповідає дійсності, різні провінції різні правила. А як мужики роблять?)
-
Включіть мозги, причому тут історія України до Канади? Де Канада, а де Україна? Це ж очевидно був жарт. Звісно, історію свою треба завжди знати і я це не заперечую.
Як роблять мужики? Точно не так як ви кунили скрін, не зрозуміло до чого тей комментарій і яка попередня тема. Не розібрались самі, зато дали в групу можливість вилити на ту дівчину купу бруду🤦♀️ Її ж тут немає щоб вистояти броню і відповісти за слова зато Vad Babak герой🤣
-
Грусть пічаль) Ви випадково не феміністка ?)
-
Ну і грустіть собі! Отнюдь, я за правові відносини! Якщо є іск, то дай опоненту випрадати себе, а не грати в одні ворота!
-
Це випадково не ваша мама чи родичка?)
-
Нажаль ні. А ви з цієї групи також десь пересилаєте скріни? Щоб нам знати як писати, чи то як без сарказму відповідати?
-
Я феміністка. І?)
-
Добре давайте не будем флудити тут. Я вибачаюсь якщо когось образив своїми скрінами. Всім продуктивного дня)
-
Ви мене не образили, а лише ту дівчину. Вам ганого дня, а нам ночі)
-
Доброго всім дня/ночі, Можливо, тут є хтось з сфери ІТ , хто влаштувався на роботу. Я QA, розсилаю резюме, але марно. Навіть на співбесіду не запрошують. Може хтось зможе порекомендувати мене, допомогти хоча б до співбесіди дойти. Буду дуже вдячна.
-
Добрый день ! Отзовитесь, пожалуйста, мастера маникюра !( Ванкувер, Ричмонд)🙏🙂
-
Снимать или купить?
-
Про IT, конкретно не подскажу. Но не отчаивайтесь, поиск работы может занять от 3-х до 6 мес и это абсолютно нормально. Также советую обратить внимание на ваше резюме и cover letter, возможно нужно подкорректировать
-
И если ещё нет, то создайте профиль в LinkedIn с инфо о себе, рекрутеры смогут таким образом сами вас найти
-
Добрый день. Можно попытаться прогнать резюме на автоматический анализ ключевых слов. Помогает понять, насколько слова в вашем резюме соответствуют вакансии на которую вы претендуете. На Glassdoor и indeed можно такою услугу найти (бесплатно).
Ещё был совет отправлять резюме через вакансию на сайте компании, а не в линкеин.
Ну и попробовать нетворкинг - найти hr специалиста компании и написать. Или найти QA специалиста компании и позадавать вопросы про компанию и спросить как можно туда попасть (правда я до этого уровня так и не дошла, но может вам зайдет🙂)
7916/25458