Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Лучше из страны где находитесь или ближайшей. Из Украины лучше вылетать из Варшавы . Покупать у авиакомпании . Рейс обязательно транзитный что б был (не нужно получать и сдавать снова багаж на пересадке) Транзит через Лондон лучше не брать . Багаж можно докупить при регистрации на рейс. Если сомневаетесь в покупке , можете в аэропорту купить лично .
-
Доброго дня. Підкажіть хто знає, чи потрібно оформляти додатково транзитну візу, якщо пересадка в Японії. Друге питання, якщо пересадка в США. Дякую.
-
В Японии тоже нужна
-
Транзитом можно через Лондон, только если пересадка без выхода, если единым билетом и если пересадка днем .
-
Писал в посольство, сказали что если вылетаешь в тот же день, то не нужна.
-
Это было бы очень здорово . Если проверите - напишите результат . Мне Агенство по билетом тоже узнавало в посольстве .
-
Мені саме і MSP потрібно
-
Дякую
-
Скажіть хто знає. Швидше хтось писав що hydro дає 100$ де це можна подивитися?
-
Підскажіть а допомогу потребуєте тільки сьогодні? Я б зрадістью приєдналася але на сьогодні вже домовилась прийти в інше місце. Якщо потрібна допомога є вільні 2 руки з понеділка 🥰
-
Дякую, пошукаю у себе в пошті.
-
Як у кого стягується плата за оренду житла? Якщо в мене стягується з Дебету, чи це якось впливає на кредитну історію?
-
Хто літав, їжу типу печива з собою в літак в кульок можна брати?
-
Ми купили напряму, але дивились на kiwi. Кожен день клацали, дивились і випала пропозиція прямий рейс з Амстердама в Ванкувер за класну ціну)
-
Дивіться ще на kissandfly, попадаються вигідні пропозиції