Українська спільнота Ванкувер Канада
-
AccB под Cuaet не подподает
-
Писали ж кілька вже українок в ФБ, що получають🧐
-
Почитайте условия программы. www2.gov.bc.ca/gov/content/family-social-supports
-
Читала, але практика показує інше.
-
Мене Червоний Хрест заселяв через тиждень після приїзду в Торонто. Якщо скажете, що нема грошей на готель і нема де жити - думаю заселять всіх
-
Irene Іринко, з твоїх знайомих хтось отримує субсидію Affordable Child Care Benefit?
-
Так, можуть, згодна))) Але не думаю шо якщо до них звернуться українці, що не мають де спати, вони відмовлять. Спробувати варто
-
Так одна людина отримала, але більшість мають відмови. Цього тижня спілкувалася з представниками family services у Richmond caring place society і вони розповіли що допомогали нашим жінкам подавати документи на affordable child care benefits, деякі отримали але більшість мають відмови. Логіка невідома Мені теж відмовили, мотивуючи це тим що я не eligible бо не громадянка, не маю pr, і не маю документів що я біженець чи особа що потребує захисту
-
Доречі в Норті тоже дві дівчини отримали, писали в ФБ в Українках. Дійсно логіки ніякої немає, бо на сайті чітко написані критерії, хоча на практиці …
-
Добрий вечір! Маю питання, потрібно відновити український паспорт який було втрачено, чи можно це зробити тут? На сайті консульства бачу лише про закордонні паспорти ініормацію.
-
Раніше, відновлювали тільки закордонні. Укр тільки в Україні . В умовах війни рекомендую звонити в консульство, може є поновлення в роботі. Або можуть затребувати дод документи.
-
Часто особисто консул - може сприяти багато чому, спробуйте вийти саме на консула
-
Всім привіт. Звертаюсь до власників собак. Як справи з кліщами? Чи багато їх, чи небезпечні (переносники хвороб)? Просто в Грузії вони не переносять лептоспіроз і тп. І якщо в ліс не водити, то їх якось і небагато
-
Доброго дня, скажіть будь ласка яким автобусом добратись від North Vancouver до Coquitlam ? Дякую))
-
Гугл мэпс в помощь. Если не ошибаюсь там 2-3 автобуса выходит. R2 или 240 до Даун тауна , потом на R5 и дальше зависит от улицы куда точнее нужно
-
До метро на автобусе до метро доехать не легче им им добраться в Куквитлам ?
-
Не знаю міста зовсім 😔 Дякую за допомогу ✨
-
Лучше будет до метро доехать и оттуда в Куквитлам , вам нужно доехать до commercial Broadway и оттуда на Милениум Лайн доехать до Куквитламе прямым скайтрейном
-
Спасибо большое!!!!!
-
добрый вечер, подскажите, пожалуйста 🙏 кто уже покупал билеты в Канаду, на каких сайтах можно купить билеты по выгодным ценам?
16 Jan 2023, 06:08
8690/25465
2 days ago