Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ми летіли в листопаді через Heathrow Airport Лондона приліт і виліт був з цього аеропорту ,чекали на пересадку 6 годин(не покидаючи аеропорт).Мали 2 пересадки у Відні і в Лондоні.Багаж як оформили на першому рейсі то вже ми його отримали в Канаді, навіть дитячий візочок нам не вигрузили у Лондоні він полетів до Канади(хоч у Відні нам видали візочок ).Окрім білетів до Канади нічого не питали.
-
-
Да подойдет с украинским апостолом
-
Это единоразовая выплата , до конца марта
-
Каких документов ?
-
Можу поділитись своїм досвідом покупки авто. Оформлювала нову в салоні в лізинг. Проходила кредит чек. Перевіряючих більше цікавив мій дохід, мої постійні витрати (плата за оренду квартири). Також важливу роль відіграє документ право знаходитись та працювати у Канаді. Так через те, що в мене work permit, а не PR, то кредит на 8 років мені не запропонували. Хоча до з'ясування мого статусу у Канаді саме цю опцію обговорювали. При підписанні паперів я запитала що чи моя кредитка зіграла роль? Я півроку нею регулярно користуюсь. Працівник салону відповів, що там історії кредитів не має, тому ні. Ось виплата за авто буде добре позначатися на купівлі будинку.