Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Зверталася також до людей які робили Cuaet в церкві, тобто помагали іншим вони казали що це дурна трата грошей
-
А якщо це для роботи потрібно буде як наприклад атестат про навчання, Справка про одруження на всякий випадок чи свідоцтво про народження дитини?
-
Це залежить він людей Але мені тут дуже сильно подобається, роботу зараз не важко знайти. Багато різних робіт.
-
Ось моя мама вона нічого не перекладала і все добре Помагала я сім’ї з України вони мали 4 дитини нічого не перекладали
-
Якщо що звертайтеся
-
Мене теж хвилює це питання))
-
Розкажіть нам про кішку
-
Коли їхали до кордону то спочатку нервувалася але потім прийняла те що від неї нічого не залежить і лягла. 2 рази під кінецтюь довгої дороги коли вже не могла терпіти то підіймала кіпіш і ми її водили в туалет. А так і кішка і немовля перенесли добре
-
Переліт 10 годин ми немов потрапили в олінклюзів на борту боінка 😁
-
Як водили, куди?
-
Всі Зайшла тільки що на indeed робот куча А ще рекомендація роздрукувати резюме і ходити і роздавати
-
В автобісі просили зупинити і на повідку випускали на вулицю поки люди курили то кішка робила свою. справу в літаку вона не хотіла а 2й раз коли їхали в таксі робили какуж процедуру
-
Бідна кішка. Переходьте в ютуб, 😊 . Нам цікаві відіо як ви влаштувалися і т.і.
-
Працюю Але я так і шукала роботу