Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ніяких складнощів, все буде нормально
-
В Ванкувері можна купити вишиванку?
-
Скажіть будь ласка, якщо летіти Варшава ванкувер, там зупинка в Лондоні 4 години, віза не потрібна так?
-
Потрибна
-
По это му они дешевле
-
Це Рододендрон)) він квітне неймовірно гарними великими квітами. Може витримувати температуру до -30, тому листя не скидає.
-
Є, але дуже мало, здебільшого на приватних ділянках. Її дуже багато у Європі. Перший раз її побачили у Німеччині в такій кількості, цілі парки нею засаджені, та обов'язково на прибудинкових територіях.
-
Хто може допомогти з перевезенням меблів?
-
У схожих хащах біля будинку постійно помічаємо колібрі)
-
Під’їзджайте на перекур, познайомлю))
-
Ну то я вам чоловіка винесу, а ви мені жінку по блату)
-
Невже хоч хтось курить)))
-
О так. Але шапку вдягаю
-
Та я Теж)). Я зраділа. Бо думала, що тут всі із серії тільки чай на хайкінгу )). Ми вже готуємось до того, що курити дорого і ніде неможна 😖😖😖
-
Дорого, тому кожна цінується)))
-
Привіт) з Електронками обережніше, чоловік так напробувався, так шо алергія схватила. Було дуже не приємно, а швидка не їхала )) ледве до ранку до жили поки уколи в аптеці не купили 😅 Сподіваюсь все буде добре
-
Добрый день, какой самый популярный сайт по продаже авто в Канаде?
-
Там ще нікотину буває багато , а він не відчувається. Куриш куриш. В мене так друг до швидкої докурився теж. Передоз нікотином був
-
Ну я курю тільки, коли випиваю. Тому мені ок. То чоловіку буде складно економити. Більше бентежить питання ДЕ курити. Таке враження, що цих місць не існує в Канаді
-
Добрий день! Підкажіть, а хтось відправляв почтою речі свої з Європи в Канаду ? Можете порадити перевізників і що там по цінам?
16 Jan 2023, 06:08
8952/25465
about 9 hours ago