Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Мы пьем из под крана. И дочка пьет в школе.зубы на месте. По своим ощущениям скажу, что они даже белее стали.
-
А можно вопрос - почему именно зубы должны выпадать? Вроде чаще камни в почках результат🙂. Реально могут выпасть?
-
Вся вода в кране с добавлением фтора. Это профилактика для зубов.
-
Так вроде пару лет тому назад была кампания против фтора в пастах... А теперь он в воде? Как-то все запутано. То есть таки зубы могут выпадать
-
Про пасту не знаю, фтор в воду добавляют чтобы меньше зубы распадались у населения.
-
Нам в Украине стоматолог всегда говорила- берите пасту с фтором. Обязательно.
-
Как интересно. А вода всегда так на зубы влияет? Любая вода?
-
Не вода влияет - жизнь влияет ))) втор просто замедляет распад эмали.
-
читаэмо рекомендації від Канада гавермента www.canada.ca/en/health-canada/services/healthy-living/your-health/environment/fluorides-human-health.html
-
Всім привіт)заселилися в порожню квартиру, можливо хтось віддає якісь речі для кухні, меблі і т.д.
-
Привіт всім! Хочу відправити анкету в LINK і не впевнена який документ вони хочуть ще? Ворк перміт? Дуже далеко до них їхати з даунтауна( хтось відправляв через email?
-
Нас теж це чекає)) ми дивимось на фейсбуці, хороші речі віддають по нормальних цінах
-
Я чула , але не в БК
-
Подивіться на marketplace а також можна поглянути в магазинах value village, там все уживане але можна знайти гарні речі по приємним цінам
-
Если у вас есть офеер на работу и вам нужно ездить , можно обратиться в Ворк ВС. Они могут пополнить проездной от 50 до 150$
-
Усім доброго вечора! Хочу вертатися і з сім'єю до Европи хотів порадитися чи не буде проблем коли прибудемо ЕС чи пропустять на кордоні дякую за відповідь
-
Дивлячись по яркому статусу во були там та покидали країну Європи, наприклад якщо 90 днів ще не прожили в Європі то найкращий кейс - можна, Якщо ставали на біженство/ прихисток та не знімалися з нього то - тут треба звертатися до представників країни Ви збираєтесь - бо там уже інша ситуація
-
Почему уезжаете ?
-
Не можемо знайти роботу
-
Так ми звернулися до країни у якої були пока інформації не отримали
16 Jan 2023, 06:08
8983/25458
about 3 hours ago