Українська спільнота Ванкувер Канада
-
-
Наверное если совокупный доход семьи ниже , чем у них считается минимальный
-
Как то стояла в очереди в Фуд банк в первый месяц, трудно сказать что там все прям обеспеченные ( мамы одинокие , хоть и на машине, мужчины бомжеватого вида, наркозависимые, даже внимание русские пенсионеры иммигранты которым тут пенсию не особо норм платят за 20 лет, многодетные семьи)) по ходу українці там саме норм по зовнішньому вигляду - чистенькі, аккуратні - чи звертатися - справа кожного особиста - буде треба відмовити - скажуть що вже не можете відвідувати . Мені особисто сказали - шо можу ходити поки є потреба , або немає роботи . Зараз потреби не має, але хто зна як воно буде далі - добре що є така домога )) Часто люди що виходять на норм умови - вже не хочуть там стояти по 45 хв з наркоманами та реально інвалідами похилого віку
-
Добрый день! Мен зовут Людмила! Мы семьей приехали пару дней назад в Ванкувер. Малыш 1год и 1 месяц Подскажите может у кого-то есть информация Отдает ли кто-то детский стульчик для кормления и детскую кроватку ? Спасибо !
-
Спробуйте запитати в локальних групах на Фейсбук mamas for mamas, українки Ванкувера , helping hand- рука допомоги Ванкувер. Я шукала влітку велосипед для малої і знайшла такими чином
-
Вельмо дякую!
-
Вельмо дякую!
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка якісь контакти волонтерів у Ванкувері.
-
Ого
-
Так а в Україні , що .. меньше ? :) Я зп отримувала білу , так податків ще більше платила