Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Тоді маю ще одне питання, може хтось вже стикався з цим: чи можна зробить довіреність не в Консульстві, а в якійсь іншій установі? Якщо я роблю довіреність на людину, яка знаходиться в Україні?
-
Если не ошибаюсь , по ЕТА проще попасть. Там отдельный раздел есть на сайте. Прочитайте внимательно. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#eta-required
-
Гарно дякую!
-
Підскажіть будь-ласка ще таке, можливо в Канаді розраховуватися visa(Приват банк или Альфа) з України
-
Єдине не можна купити квиток на громадськиц транспорт українською карткою. Принаймні у мене не вийшло
-
На сайті компаса ?
-
І в автоматі також.
-
Дякую)
-
А двойную конвертацию включали? Я покупала ощад , но у меня валютная была
-
Сьогодні кредиткою вийшло. Дебетовою не виходило.
-
Наче ввімкнена. Кредиткою та дебетовою намагалися купити квиток на метро. Чомусь не виходило. В усіх інших місцях оплачую без проблем.
-
Цікаво … я сплачувала . Якщо на сайті , то треба щоб адреса співпадала .
-
Тогда лучше оформить компас и будет вам счастье. Закинули 20$ и не паритесь
-
Так і зробили, дуже зручно з Compass, і економія
-
Это вранье ! Я сам в Одессе, и именно в апреле последние пару лет выпадает снег ! У нас лето начинается в конце июня при условии если нет дождей! Ну понятие лета для всех разное! Как для одессита это +25 и солнце
-
Когда это у нас в апреле снег выпадал ?) я в мае уже загораю )
-
Привет всем! Есть ли тут кто-то, кто сейчас в Украине, и собирается скоро приехать в Ванкувер? Или может быть знакомые? Есть выгодное предложение! Привезти пару продуктов из Украины! Деньгами не обижу
-
Привіт. Підкажіть будь ласка де можна знайти інформацію про список професій, які потребують ліцензію в BC, і за яких умов потребується ліцензія. Дякую
-
В смысле? Враньё? Мы из Одессы в ноябре уехали. В мае 22 я сгорела на майских
-
На офф сайте BC
16 Jan 2023, 06:08
9451/25457
about 16 hours ago