Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Так і зробили, дуже зручно з Compass, і економія
-
Это вранье ! Я сам в Одессе, и именно в апреле последние пару лет выпадает снег ! У нас лето начинается в конце июня при условии если нет дождей! Ну понятие лета для всех разное! Как для одессита это +25 и солнце
-
Когда это у нас в апреле снег выпадал ?) я в мае уже загораю )
-
Привет всем! Есть ли тут кто-то, кто сейчас в Украине, и собирается скоро приехать в Ванкувер? Или может быть знакомые? Есть выгодное предложение! Привезти пару продуктов из Украины! Деньгами не обижу
-
Привіт. Підкажіть будь ласка де можна знайти інформацію про список професій, які потребують ліцензію в BC, і за яких умов потребується ліцензія. Дякую
-
В смысле? Враньё? Мы из Одессы в ноябре уехали. В мае 22 я сгорела на майских
-
На офф сайте BC
-
Доброго вечора. Підкажіть таке питання дружина з донькою буде летіти до Канади у січні, я вже тут 2 міс. Чи потрібен їй дозвіл на дитину для подорожі?
-
t.me/vancouvercanada2022/14743 сделайте, бесплатно, даже если не понадобится, невелики затраты. А если спросят будет что показать. Но надо еще посмотреть законы страны, откуда вылетает.
-
Дякую!
-
Привіт, я починаючий тату майстер. На даний момент б’ю тату для портфоліо, тому ціна символічна, беру лише за матеріали. Будь яке ваше тату буде актуальне. Чекаю охочих в дірект✌🏻💚 Деякі з моїх робіт:
-
Я робила нотаріальне, на всяк випадок, їхали у вересні. Не питали його ні де.
-
Я часто українською карткою в автобусах плачу )
-
Ваш чоловік його робив перебуваючи в Канаді? Я зараз у Ванкувері а дружина з малою в Фінляндії.
-
Ні, ми з України їхали , чоловік дома залишився
-
Для Канади достатьньо вашого дозволу що подавали в аплікації, я з Швеції повернулась до дому, а потім знову поїхала. Дозвіл був скоріш для наших прикордонників. За 6 місяців в Європі у мене ніхто дозвіл не питав.
-
Я повторююсь, робили його на всяк випадок, але ніде не питали його.
-
Доброго ранку. Шановні підкажіть будь ласка чи працюють в Канаді картки Ощадбанку? Дякую. Також цікавить нідерландський рабобанк, може хтось мав досвід?
-
Да, и грн и валютные ( ощад) и приват тоже
-
Супер. Дякую.
16 Jan 2023, 06:08
9464/25461
a day ago