Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Да, и грн и валютные ( ощад) и приват тоже
-
Супер. Дякую.
-
Если карта грн, то лучше ей расплачиваться. Выгоднее,чем снимать и менять грн на $
-
Всім привіт. Хочу поїхати працювати до Канади , але не знаю перевірених контактів агенств чи людей які займаються цим . Якщо можете поділитись контактами або ж власним досвідом буду дуже вдячна
-
Я розглядаю різні види робіт , конкретно не можу сказати . Я розумію , що роботи багато , але я шукаю перевірених людей , які вже працювали або підскажуть перевірених роботодавців
-
Печатаете резюме, и вперёд. За пару дней обязательно найдете работу . На 16-18$. Хотите выше, тогда подключает язык, образование и опыт .
-
Вітання в групі! Маємо звернення від мами 6 річної дівчинки, яка шукає теплий одяг та взуття для дитини. Може хтось хоче стати чарівником і зробити дитині і мамі подарунок на свята? Можливо хтось має запаси і хоче поділитись. Маму звати Юля 778-522-5834. Вірю, що група має силу взаємодопомоги! Добрі справи ходять поміж нас!
-
Ви ж переплачуєте?
-
Так, але іноді забуваю компас, треба ж якось їхати
-
Работа учеником электрика интересует?
-
Интересно. Можно потробнее в личку?
-
Можно и мне). Очень интересно. электро-мех по образованию)
-
Якщо можна, напишіть про роботу сантехніка будь ласка
-
Я б також хотіла попрацювати помічником сантехніка.
-
у меня в цехе (слесарно-фрезерном) сейчас учится одна такая. железяку под 30 кг сама тягает. самой 1.60. и не более 50 кг. Канадка
-
хочет через 5-7 лет 100К в год получать. на "РЭД СИЛ" пойдёт
-
Assalamualaikum
-
Доброго вечора!Ми родина з дітьми.Приїхали декілька днів тому у Ванкувер.Хотіли б зустрітися з родиною з дітьми,які вже оселилися і могли б нам дати пораду про особливості вибору житла,школи та інші нюанси з якими стикаються новоприбулі сім'ї,якщо у вас є трохи вільного часу.Зараз ми тимчасово проживаємо у Річмонді.Дякую!
-
По школе- вас отправят по месту жительства. Ни как иначе. Район выбираете по финансам, может если есть работа- то ближе к ней.
-
Все школы по району , кроме частных, первым делом снимаете жилье и потом сразу в школу , это недолго все оформление в школу заняло 3 дня у нас
16 Jan 2023, 06:08
9482/25464
about 10 hours ago