Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Вы имеете ввиду end of employment? А так да, помимо работодателя, вы тоже лично должны заполнять декларацию
-
Та ні, year end form. Отака :)
-
А Т4, поняла. Эту форму работодатель должен сам отправить в CRA
-
В перший раз потрібно паперову версію відправляти. А потім дадуть акаунт на CRA і можна онлайн відправляти
-
Друзі всім привіт та усіх з новим роком. Хотів поцікавитися, а де у Ванкувері отримувати сін, та скільки це часу у середньому займае
-
Service Canada, по місту їх багато, шукаєш який ближче до тебе. Все залежить від черги, в черзі можна стояти довго в принципі, а сам процес отримання сін максимум 10-15 хвилин
-
Дякую 👍
-
Але не ставай краще в чергу, йди відразу до людей які там заправлять чергою, охоронці там є які цим займаються, скажи що тобі сін потрібен, бо черга та обично не за сін номером на скільки я зрозумів. То щоб його отримати може й не прийдеться прямо всю чергу стояти, можуть провести до черги людей які беруть конкретно сін, в нас по крайній мірі так було, людей було купа, а на сін буквально пару чоловік
-
Дякую за пораду ✅
-
Доброго вечора ! Підскажіть будь ласка чи можна в WES загружати диплом українською мовою ? Якщо я все одно через ENIC Ukraine буду загружати свої оригінали для переводу ?
-
Возможно, мы просто изначально использовали турботакс
-
Все нужно переводить на английский язык, во всяком случае, так было раньше
-
Дуже дякую ! 🙏
-
Нема за що:)
-
И университет отправлять должен напрямую, конечно, может в нынешних условиях, можно и самим...
-
Я загружала диплом з перекладом, додаток- без, висновок отримала за 3 тижні.
-
Дякую дуже за інформацію !) 🙏🌸
-
Ребята всем привет! Подскажите пожалуйста какой кус евро поменять на канадские доллары? И какой курс доллары сша поменять в Канаде на канадские доллары?
-
Hello🎋
-
alsalam
16 Jan 2023, 06:08
9567/25470
about 24 hours ago