Українська спільнота Ванкувер Канада
-
www.xe.com/currencycharts/?from=USD&to=EUR&view=1W
-
Доброго дня,чи є посилання де почитати про кредитний рейтинг,бо дивна ситуація в мене,гроші поклав,користуюсь обережно,переважно дебетовою,бо кредитна дуже вузька на 35 відсотків,хіба морозива поїсти, тому не порушую правила ,але чомусь рейтинг падає.
-
t.me/vancouvercanada2022/14510
-
35% никто не придерживается и никак не влияет. После появления карточек с кэшбэком народ вообще все возможные траты через кредитку старается пропускать, какие там 35%. Главное вовремя погашать задолженность.
-
подтверждаю тоже гасил задолженность (statement balance) в ноль каждый месяц, а рейтинг упал с good до fair и там висит последние несколько месяцев
-
Може хто знає … де можливо подивитись розклад фудбанку Salvation Army . Мене цікавить нью вестминстер .
-
Причина может быть в том, что вы не пользуетесь регулярно или очень редко. Хотя причины могут быть и другие
-
Посмотрите в Google maps
-
З новим роком❄️ Підкажіть будь ласка, хто відправляв з України посилку в Канаду укр.поштою, до 4кг, скільки коштувала доставка і скільки по часу ви чекали ? Дякую❄️🥂
-
Там не показує коли яка група приходить
-
Возможно лучше набрать им
-
Якби ж то я добре розмовляла по телефону , тут не питала :)
-
В нас зробили 2 групи , А та В. Моя група повинна була бути 26 грудня, та не працювали . Сьогодні група А .
-
Ви ж теж у Salvation Army
-
Ну фудбанк є звичайний , а є від солвейшен. Це там де номерки тягнути
-
Дуже дякую!
-
Дякую
-
А де реєстрація
-
У п'ятницю необхідно реєстрація
-
Реєстрація по телефону . А там як Вам зроблять апоймент .
16 Jan 2023, 06:08
9590/25470
a day ago