Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Виїзджаю з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти. Ліки та харчові продукти - без передплати)
-
Доброго дня. Цікавить за яких умов фірма з якою укладений договір про працю може не платити податки за працівника?хіба це не вираховується автоматично з з/п?
-
Смотря какой договор. Вы можете быть self-employed, тогда налоги сами платите.
-
Я працюю кухарем і в договорі не вказувалося що я працюватиму як self employed , а в кінці місяця ситуація з з/п вийшла трохи цікава, начислена сума була така як я лічила має з вирахуваним податком але додатково я отримала інформацію що маю ще з цієї суми сама сплатити податок
-
Дякую
-
Сума в контракті це сума до податків. Взагалі коли озвучують вашу зп, це завжди сума ДО податків. З цієї суми роботодавець може заплатити ваші податки, якщо ви надасте анкету з вашим очікуваними таксами, або ви самі платите податки з зп. Ваші податки залежать від дуже багато чинників, такі як допомога родині, тому рахуєте ваші податки саме ви і ви самі повинні подати податкову декларацію за рік