Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрий день. Також цікавить такий варіант. Як можна зв'язатися з власником?
-
Взяли в хонда не имея работы.
-
Вопрос немного тоньше) К украинцам из Украины вообще не может быть вопросов. Их мировоззрение тоже не должно вызывать вопросов. Однако, люди, которые внезапно стали передовыми патриотами вызывают некое отвращение. Ничего личного к админу, таких людей много. Кто в Европе жил 5-10лет, кто в рф, кто в Азии. Жили-не тужили, а после появления CUAET, внезапно вспомнили корни и стали в первый ряд (за границей, естественно). Лицемерие мне не нравится, вот я о чем.
-
Як на мене це міряння хто більший патріот тут за кордоном це більш ніж дивне, усі патріоти на фронті решта просто або любить свою країну звідки його коріння або ні, і усі ті хто за кордоном ( я в тому числі) можемо лише або якось допомагати власній країні або ні, кожен з нас робить свій вибір і нам з ним жити а осуджувати когось це невдячна справа як і повчати.
-
Так вот и я об этом, что много приехавших из других стран, прожившие достаточно большое время заграницей, вспомнили, что у них есть укр.паспорта, но у каждого свои обстоятельства и причины для переезда. И переходить на личности, не правильно. Да и как говорится, рыба ищет где глубже, а человек где лучше. Главное, чтобы не разочаровались:)
-
На этом и остановитесь! Мы не для этого здесь собрались🌹
-
Читаю про нестачу кваліфікованих кадрів … але .. вони ж самі не беруть без канадського досвіду . Даже із високім рівнем англійської.. Наприклад аналітик .. і поки в тебе немає канадського досвіду , взагалі усім пофіг , який в тебе досвід взагалі
-
Зато можуть узяти помічником пластичного хірурга , або фармацевта взагалі з освітою туризму … тому що по знайомству 🤣
-
Щоб проявляти треба хош на співбесіду попасти ..
-
Нажаль це правда …. Коли є знайомства , то взагалі без мови беруть на офісні вакансії