Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Сдаю отдельную комнату с 1 октября в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Дівчатка усім привіт 🙋♀️ Хочете мати гладку та доглянуту шкіру? Мене звати Ольга та я сертифікований косметолог з медичною освітою. Нещодавно приїхала до Ванкувера та хочу зробити вас ще красивішими🥰 Маю 6 років стажу ( Україна, Грузія та Іспанія) та тисячі задоволених красунь. "НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕСТЕТИКА та ДОГЛЯНУТА шкіра" мій девіз! Ставте " + " у коментарях для отримання прайсу та консультації
-
Трюдо рептилоид
-
Как вы думаете, то, что делает Джастин Трюдо, нормально?
-
Доброго вечора. Шукаємо майстрів по укладці гіпсокартону та плитки. Тільки БРитанська Колумбія.! Пишить в особисті
-
У вас значить безстроковий був, не з 9 починався. У багатьох іммігрантів на візі спочатку дають сін на такий самий строк, як і ворк перміт