Українська спільнота Ванкувер Канада
-
не водіі бастують, а їх менеджери) в компанії 6000 працівників, з них до 200 це менеджери, в кожного з яких близька 30 водіів. От менеджери хочуть підвищення зп до 115к на рік, а кривава корпорація може тільки ~107к жоден офер вони не прийняли і тому бастують цікаво що в усіх інших країнах в таких забастовках водії працюють, просто не беруть оплату за проїзд
-
я перечитала купу ресурсів і не знайшла нічого саме про водіїв, може вони щось теж хочуть, просто я не знайшла.
-
Які плани на 14 лютого? Як щодо піти і закохатись?🥰 Ми, як діячі культури, вже не можемо більше бачити сумні від самотності мармизки. І ми знайшли рішення! 💕Ukrainian Speed Datings💕 Перші 15 козаків і 15 красунь віком плюс-мінус 28-45 років зустрінуться 14 лютого за келихом вина.👩🏻❤️👨🏻 RED CARD SPORTS BAR + EATERY 560 Smithe Street, Vancouver February 14, 7 PM to 10 PM У кожної пари буде можливість поспілкуватися 8 хвилин, через 8 хвилин пари змінюються. Таким чином 15 знайомств за 1 вечір. І можливо саме у вас поцілить Купідончик. 💕💕💕 У вартість входить напій. Квиточки www.eventbrite.ca/e/ukrainian-valentines-day-speed-dating-ages-28-45-vancouver-tickets-802139529927
-
Вітаю! Хто знає де можна у Ванкувері купити і поставити лінзи у вже наявну рамку для окулярів. Щоб не дуже дорого. Бо зайшов в одне місце а там хочуть 300$ч Лінзи просто захисні, від синього світла, дякую
-
Нам ставили линзы в нашу оправу, там где мы зрение проверяли. Я думаю, что вы можете спросить в любом магазине, где продают оправы, главное чтобы у вас рецепт на линзы был.
-
дякую дуже
-
Вже завтра в 18.00, черговий безкоштовний вебінар по житлу в Ванкувері, онлайн по zoom. Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Taateewwan ajaayibaa, diraamaawwan taphaan qalbii namootaa kan hawwate taphi waancaa Afrikaa ramaddii B kaleessaa galgala gaggeeffameen Masriin Keeppi Vardee faana goolii lama walqixa ba'uun gulantaa kuffisanii darbuutti ce'uu mirkaneeffatteetti. via BBC News Afaan Oromoo ift.tt/YUAHI93
-
Класс у вас тут двіжуха
-
Привіт! Хтось можливо завіряв документи українською тут і можете когось порадити? буду дуже вдячна!🤍
-
Продаю свою BMW 540i E39 LCI 2002 Оригінальний повний М пакет включаючий елементи екстер'єру, інтер'єру та підвіску. Дуже рідка комплектація. В даний момент тільки одна в продажі в BC. Колір Individual Titanium Silver, салон Individual чорна шкіра Montana з білою строчкою. Автомобіль в хорошому механічному та зовнішньому стані. Дуже чистий та доглянутий інтер'єр. Малий пробіг, тільки 175 тис! Заводиться і їде дуже добре. На машині взагалі немає іржі. Вкладено багато любові та коштів! Свіжо замінено масло та фільтри! Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 6500. Пишіть, на всі питання відповім!
-
Приветcтвyю! Ищeм людeй - готoвых нa взaимoвыгoднoм сoтрудничестве получать хoрoший дoп. дoxoд пo нашeмy фpилaнc прoeкту (тecтиpoвaниe сетей). Пoмoже рaзoбраться нa пpaктике eсли нeт oпытa. Oт 20 лeт. Непoлная занятость. Пo вoпpoсaм пишитe eмy в л.с: @Serch_1313
-
Добрий день. Запрошую на безкоштовний відкритий воркшоп "Бізнес з державою", де спеціалісти розкажуть як і що саме купує федеральний уряд та де знайти ресурси та безкоштовну підтримку для малого бізнесу. Воркшоп надається англійською мовою. Для реєстрації можете написати на вказану пошту, або мені і я пришлю реєстраційну форму. Дякую!
-
Якщо цікавлять деталі пишіть в приватні повідомлення.