Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всем Привет! Ищем людeй кто хочет иметь пaccuвный дoxoд в крuптoпрoект от 20 лет, по всем вопросам пишите в лс!
-
Доброго дня!) Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Всем Привет! Ищем людeй кто хочет иметь пaccuвный дoxoд в крuптoпрoект от 20 лет, по всем вопросам пишите в лс!
-
Бажаю гарного дня, пропоную написати мені у особисті повідомлення, якщо ви шукаєте роботу, особливо онлайн) Все легально, від 18 років, спробувати може кожний, тому що потрібен лише смартфон, всьому навчаєтесь в теории та на практиці, якщо потрібно - звертайтесь!)
-
Join Us Today And Make Cool Cash Join Us Today And Make Cool Cash
-
Вітаю та бажаю доброго вечора! Я хочу запропонувати вам можливість знайти роботу, особливо для тих, хто шукає дійсно заробіток. Усе абсолютно легально і доступно від 18 років. Спробувати може кожен, адже вам знадобиться лише смартфон. Всі деталі навчання: теорія та практика - будуть надані. Якщо вас цікавить ця можливість, не соромтеся звертатися!
-
Добрый вечер есть в группе кто продлял стади пермит для ребенка?
-
Всем привет, я в поисках комнаты в Ванкувере может быть у кого то есть варианты ? Парень 28 лет дома редко бываю )
-
IF Theatre i Ukrainian Dance Ensemble "Mriya" запрошують на справжнє (ну, майже) свято Івана Купала! Ми довго готувалися, що показати найцікавіші обряди. Будуть майстер-класи, виступи і звісно пісні, плетіння вінків, шлях очищення і бажань, а також обряд втоплення зла (ну, ви зрозуміли якого🤌) Запрошуються всі вікові категорії! Буде магічно і цікаво всім! www.facebook.com/share/XwybBR4ZGAT2gqa7/?mibextid=9l3rBW
-
Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
-
Доброго вечора!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Вже завтра о 12:00 у даунтауні буде зустріч на тему купівлі першої нерухомості в Канаді! Знаю багатьом це здається далекою перспективою, але все реально🤩 якщо знати нюанси про ринок нерухомості в BC і що треба робити, щоб без проблем отримати іпотеку. Після офіційної частини зі спікерами буде нетворкінг і відповіді на всі питання! А також похід в броварню неподалік. Квитки 17 CAD www.eventbrite.ca/e/buying-your-first-property-in-canada-and-generating-income-out-of-it-tickets-920432958757