Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Доброго дня. Хто знає! Де можна купити фрукту сезонну недорого в Ванкувері. Де тут є такі базари чи місця, щоб можна було піти нарвати фрукту. Чи купити недорого. Дякую.
-
Кейс для политического убежища в США🇺🇸, обращайтесь, не стесняйтесь. Стоимость истории всего 900$ + 500$ за доказательства, итого всего 1400$. Доказательства настоящие, срок выполнения буквально несколько дней! Всë индивидуально под каждого человека на основе биографии, никаких шаблонных историй! Наши кейсы все одобряются! Без предоплат! 👉 Обращайтесь по ссылке в профиле.
-
Предлагаю легкую занятость, с хорошим дoxoдoм, минимум 400$ - день - 2 часа в день - Места огpaничены Ставь "+" мне в личку
-
Предлагаю легкую занятость, с хорошим дoxoдoм, минимум 400$ - день - 2 часа в день - Места огpaничены Ставь "+" мне в личку
-
Усім доброго ранку, шукаю 1-2 чоловіка (можна і жінок) щоб зняти 3-4 кімнатний будинок разом. На разі нас 2 чоловіки. Про себе: 1. Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. 2. Багато не говорю, люблю більше робити... 3. В молодості був спортсменом. 4. Ціную чистоту та спокій в будинку. 5. Після 9 години – тихий час. Не розумію як 2 чоловіки можуть гучно говорити накухні коли третій намагається заснути... 6. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей... ну якщо говорите більше ніж я – то не проблема... Цікавитть локація що на скріншоті -, Langley, Surrey, , Port Moody, Maple Ridge можливо Burnaby, Coqutlam. проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 800-900 за звичайну кімнату та 1200-1300 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Це буде гарний просторий будинок з великою кухнею і купою місця для одягу та інших речей на відміну від бейсменту чи квартири. Також можливий гараж. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Деталі прошу в ПП.
-
Доброго дня!) Маю цікаву пропозицію для вас! Не потрібні особливі навички або велика витрата часу. Можливість стабільного заробітку, кожен день. Не потрібно жодних специфічних знань, потрібно лише кілька годин на день. Все онлайн, достатньо мати смартфон (не дзвінки) Зверніть увагу! Все законно, але тільки для повнолітніх + осіб. Пишіть мені в особисті повідомлення)
-
Ищу людей для заработка на удаленной основе в свободное время, за деталаями в личные сообщения
-
Доброго вечора!) Я маю чудову можливість для вас! Якщо хочете працювати онлайн, не потрібні складні навички або велика кількість часу. Гарантований стабільний дохід, кожен день. Не потрібно специфічних знань, лише кілька годин щодня. Все відбувається онлайн, потрібен лише смартфон. Вік потрібен від 18+. Пишіть мені особисто, якщо цікавить ця пропозиція.
-
Доброго дня ,шукаю роботу ,розгляну всі варіанти ,готовий працювати вже завтра ,дякую !
-
Ця група перейде на українську мову спілкування, чи цього ніколи не станеться? Чи вам мало смертей в Україні?
-
Та хай і суржик, все краще чим російська мова окупантів.