Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Може, треба дізнаватися. Дякую
-
Ще є у Дюсельдорфі, якщо не помиляюся
-
У Прибалтиці точно немає
-
Може вони таки лишать у Варшаві. Може закривають додаткові центри, це Краків
-
Нужно написать на почту вашего центра канадского и вам исправят. Почта именно центра страны в которой вы сдавали
-
21.07 буду в Ванкувері. Вам одну чи декілька
-
Одну, спасибо!
-
Привет
-
Hello, I came from Ukraine, got a driver's license for a car in Winnipeg, please help me find a car for rent to work in Uber. Thanks
Дорий день я приїхав з України отримав права водія на авто у Вінніпезі допоможіть будь ласка знайти авто в оренду для роботи в убер. Дякую
Привет я приехал с Украину получил водительские права на авто в Виннипеге помогите пожалуйста найти авто в аренду для работы в убер. Спасибо
-
Є у Дюсельдорфі
-
Доброї ночі, прошу хто знає підкажіть! Ситуація така, не достовірно вивчила інструкцію як реєструвати візу Cuaet, а саме, вписала сім’я , далі дітей, і відправила заявку. Тобто саму анкету на дітей не заповнила, прийшло повідомлення, щоб реєструвалась на біометрію, і тут мені зле стало я зрозуміла що проблема конкретна. Хто знає що робити в даній ситуації , як правильно її вирішити, щоб не дай Бог не відмовили в візі. Подавала заявку та проживаю на даний момент в Польші . Буду дуже вдячна!
-
В этом чате видел пару похожих ситуаций, спросите, подскажут
-
Доброї ночі(ранку), підкажіть будьласка, після відправки паспортів на вклейку візи до візового центру слід очікувати повідомлення на е-маіІ чи треба самому відслідковувати на сайті vfs global за допомогою traking ID? Дякую
-
У нас с женой была такая же ситуация, ничего страшного в этом нету, теперь возьмите и сделайте анкеты остальным.
-
Мы сами отслеживали
-
Мы вообще подали на детей конда с мужем получили визы. У сына не было загранпаспорта и я не знала как его зпявлять в анкете, так как графы документа как свидетельство о рождении я не нашла. По совету умного человека я вписала сына в паспорт и сейчас отдельно подала на него зявление, ему 12 лет, трусилась ужасно что мы с визами а он как самостоятельный заявитель. Короче, я подавала как его представитель и ему за 10 дней пришло одобрение визы. Так что не волнуйтесь, подавайте его отдельно, обозначите себя представитель - графа член семьи и подавайте. Ребенок получит визу обязательно!!!
-
Нам приходили повiдомлення на електр. пошту