Українська спільнота Ванкувер Канада
-
100% Тільки вперед і з терпінням
-
Бажаю вам успіху у усьому🙏
-
Добро дня усім ! Терміново потрібно дві кімнати для оренди в Нювес Мінстері , не за всі гроші . Може хтось вкурсі де є . Дякую
-
Hey dear! My name is Mr Mark from Florida USA , Im a real estate manager and property owner, Looking for a Part Time assistant, Your Job is Posting My Rental Properties On social Media Platforms(Facebook marketplace) and you get paid $600 weekly! Text me if interested
-
Програма може і праціє рік. Треба розуміти що вкладається в термін "отримати ворк перміт". Це може значити і фізичне отримання вже в аеропорту. Тобто якщо вони вже отримали листа дозволу на ворк перміт, то далі всі інструкції прописані в тому листі. Вокр перміт, що вам видають нічим, не відрізняється від ворк пермвту що видають іншим людям. Процес такий же самий.
-
Я вважаю, недоречно вводити людей в оману і писати про сроки так, ніби це підтверджена і авторитетна інформація. Я, наприклад, довіряю більше тому, що написано в листі апрувалу. По моєму досвіду, офіційні джерела в Канаді щодо всих цих програм завжди краще непідтвердених чуток
-
Хочу посоветовать механика , в Бёрнаби свое СТО был у разных многие разводили просто на деньги , что нужно кучу всего менять, мне посоветовали Виктора и все супер