Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Дівчата та хлопці новоприбулі і не тільки, нагадую що мій чоловік допомагає підібрати авто бу, дати загальну характеристику, оглянути зовні на недоліки, взагалі вибрати вам засіб пересування у Британській Колумбії якісно та надійно! Пишіть мені дам його контакти, і він відповість на всі запитання! Гарного вечора!
-
Дівчата перукарі, хто працює в Бьорнабі чи поруч? Напишіть мені будь-ласка в особисті🙏. Цікавить стрижка ( треба просто підрівняти кончики волос за ціною як в Україні)).
-
Я так літала. Черги не було, швидко видали. А так краще залишати годину навіть більше, бо виліт першого літака можуть затримати ( в моєму випадку на три години затрималися виліт).
-
Сьогодні - українському прогресивному мистецтву відведене визначне завдання об'єднати спільноту різних течій мистецтва та артистів з усіх куточків України задля наближення неминучого - нашої перемоги.
Тому раді Вам розповісти, що в нашому волонтерському арт-проєкті «Українська ідентичність» будуть брати участь талановиті художники зі Львова. 🧑🏻🎨Олексій Чередніченко 🧑🏻🎨 Сергій Колодка. 🧑🏻🎨 Дмитро Васильків
Митці – волонтери з України, які представляють грандіозний український проєкт «Мистецтво наближає перемогу» та Благодійний фонд «Друзі ЛНАМ». Вони приїхали в Ванкувер для збору коштів на потреби ЗСУ та підтримки студентів Львівської Національної академії мистецтв, які потерпіли від війни.
Ці талановиті митці ПІДГОТУВАЛИ ВИСТАВКУ для нашого проекту. ◻️Під час проведення виставки художники проведуть майстер-класи з живопису та іконопису. ◻️Також ви зможете бути свідками створення картини талановитими митцями. Тож ви зможете не тільки побачити результати праці цих творчих особистостей, але й побачите їх у процесі роботи. Буде цікаво! Не пропустіть!
Вже у цю СУБОТУ, 12 листопада з 14:30 до 20:00 у False Greek Community Centre, Vancouver
Маємо мету зібрати кошти на потребу ЗСУ, морально та культурно підтримати захисників України, консолідувати друзів України задля боротьби і перемоги Українського духу.
Більше інформації за посиланням : fb.me/e/3Ri489enP
-
Freedom проще назвать Random, в Ванкувере вроде нормально, в соседних городах переходит в роуминг, со всеми вытекающими) Я вот в Бернаби работаю, так вот в помещении ни связи, ни интернета. На улице связь появляется, а вот инет часто падает до 3G и H, т. е. видео не посмотришь, но на новости в телеге и почту хватает) ни разу за пределы 20гб не выходил, плачу😢 35$)
-
Ціна буде залежати в часу доби. На скріні найнижча напевно бо тут ранок.
-
На скільки хороший - ще не дослідили, але вчора відкрили без канадських доків у CIBC.
-
Indeed.ca
-
Адресу у банку порадили вказувати українську( бо вона була довгострокова), а потім вже внести дані про житло, яке знімем на рік. Бо в банку сказали, що для історії не добре, якщо за пів року два переїзди.
-
Я пользуюсь все отлично и по скорости и по связи
-
Доброе утро ! Возможно кто то ищет квартиру на месяц или на длительно . Мы съезжаем со своей квартиры в North Delta ( street Monroe Drive ) 20-24 ноября . Снимаем часть дома со своим отдельным входом , просторной кухня-студия , спальня полностью укомплектована , кровать king size , шкаф-гардероб просторный, камин электрический . Так же есть ещё кабинет где стоит стол для работы и стул . И ещё одна комната - но она абсолютно пустая , туда нужна мебель . Если кому то интресно можете подъехать посмотреть , мы снимали её изначально посуточно с AIRBNB когда прилетели посуточно , потом договорились с хозяйкой и жили 4 месяца , никаких контрактов и кредитных историй не требует . Залог 50%. Стоимость 2000CA . Тихая спокойная улица , 3 минуты к 312 автобусу . В центр Ванкувера на машине 35 минут, на общественном транспорте 1:20 .