Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Как сделать не подскажу , но через США точно нужна
-
Если у вас один рейс ненужна, НО, если у вас пересадки ( вам нужно выходить и заново проходить регистрацию) тогда НУЖНА обязательно.
-
Check if you need a UK visa - GOV.UK www.gov.uk/check-uk-visa
-
Всім привіт 👋 Сьогодні в Україні день ЗСУ і я була б дуже рада, якби ви долучились до збору на машину для бригади під Бахмутом (самі знаєте, що там зараз дуже важкі бої. www.instagram.com/p/Cl1ecA9t8lY/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Збір перевірений, оскільки допомагає його організовувати волонтер, який допомагав моєму батьку, який загинув в червні на фронті. Потрібна сума 200 000 грн 60 000 вже є Реквізити: 5457 0822 29084616 send.monobank.ua/jar/6YpYHeCfeQ Я також долучаюсь і вас закликаю. 1-2$ для Ванкувера/Канади - нічого. А для хлопців важливо. Дякую всім наперед за донати, репости і будь-яку інформаційну підтримку.
-
Доброго дня! Завтра в Richmond Multicultural Society Services буде працювати перекладач-волонтер з 10 до 12.30. Якщо комусь з новоприбулих потрібна допомога у вирішенні питань щодо пошуку роботи, складання резюме, тощо, приходьте.
-
Работают индивидуально, но я не использовала то, что они мне сделали. Сервисов много и кому бы из сотрудников ты не показал свое резюме - он обязательно вносит свои правки, даже если его уже правил кто-то в соседнем кабинете 5 минут назад. В итоге использовала свое резюме, написанное без помощи каких-либо сервисов, при чем под каждую вакансию я резюме переделывала.
-
Якось текст дивно написаний...🤔 Не ведіться.
-
😂 Наламав бізнес))
-
Привіт) Де можна купити НАТУРАЛЬНИЙ мед з пасіки? Дайте будь ласка контакти)
-
Спросите здесь m.facebook.com/groups/1507832796097057/permalink/3314541435426175/?sfnsn=mo&ref=share&mibextid=6aamW6