Українська спільнота Ванкувер Канада
-
це не легалізація а декриміналізація збереження. Тобто вам нічого не буде якщо у вас є для особистого використання. Але продаж залишається за межами закону. Лсд теж можна викоростовувати тільки за згодою лікаря, але магазини і вони не легальні🫠
-
Серьёзно? Не знала... Понятно, уезжаю на север, а мелведям Они хотя бы не юзают
-
Добрый день! Скажите, пожалуйста, кто-то к стоматологу ходил здесь? Есть рекомендации, может? Страховку не оформляла, так как раньше проблем не было, а тут впервые узнала что такое зубная боль :)) На какую сумму рассчитывать?
-
Реєстрація та запитання: 604-334-4862 (CA) +380733771344 (UKR, telegram)
-
Нет страховки🥲 Спасибо большое! А консультация сколько?
-
Им отель уже никто не даст
-
Здравствуйте, девушки, срочно! Нужны модели на маникюр с покрытием гель лака БЕСПЛАТНО🙌🏻 сделаем любой дизайн по вашему желанию☺️ все стерильно! Дать 5.02 – 12:00 6.02 – 10:00 7.02 – 10:00 8.02 – 10:00 Адрес - 16705 109 Ave, Surrey, BC V4N 5H6 Мой номер: (778) 317-7363
-
Еще и с пр ( если надо ) будут проблемы
-
Доброго здоров'я вам Хочу Вас попросить поширити моє прохання про допомогу Я Райлян Ольга, прошу про допомогу для сина,Райлян Серій, командир міномета 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, зараз як ніколи потребує допомоги. З 2015 року він мужньо боронив нашу свободу, але, нажаль, 30.11.2022р., при виконанні бойового завдання, підірвався на противотанковій міні. З того дня все його життя перегорнулось на 360 градусів… Він отримав дуже складні поранення : ампутовано обидні ноги до колін, перелом стегна, множинні осколкові поранення обличчя. Лікарі боролись за очі, проте, нажаль, одно довелось видалити. Наразі, є хоч і малий, але шанс, щоб врятувати друге око. Сергій потребує фінансової допомоги, тому що реабілітація буде довгою, і ми не зможемо потягнути всі витрати. І головне, на цей шанс впливає час, якого для збереження зору дуже мало, і це найбільше, за що першочергово боремось ми всі. Моя душа кожного дня просто відмирає коли бачу його Вірю, що все, що випало на долю мого Сина, ми подолаємо! Подолаємо так само, як і всю нечисть, що прийшла до нашого дому… Але зараз він дуже потребує підтримки. Дякую всім, хто не залишиться байдужим! 0970152668 Моя карта Ольга Райлян 4030210210605367 Та карта племінниці моєї,Аліна Брах 5168182872910089 Paypal.com [email protected] Будемо вдячна за репост 🫶🫶🫶
-
З приводу алко цікаво 🤣 нарко вони магазин відкривають ..
-
Ну до цього була новина , шо відкривать магазин із важкими наркотиками