Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Добрый день,Дорогие участники группы!Меня зовут Ольга,я тоже недавно приехала с Украины,живу в Ленгли,работаю парикмахером,выполняю все виды окрашивание,мужские и женские стрижки,обращайтесь,Бубу рада знакомству604 367 0315 или пишите в месенджер,в Фейсбуке Olha Heremes.
-
-
Всім привіт побачила таку хорошу інформацію у одній із наших бесід. І хотіла запитати чи хтось дзвонив і питав чи дійсно це правда?
-
Всім привіт, ми з дівчиною 28.02 прилітаємо в Ванкувер, шукаємо житло, тимчасове або довгострокове. Були б дуже раді вашій допомозі, може хтось знає якусь сім‘ю або людей, які готові надати житло чи в когось є вільна кімната або квартира. 🙏💗 (ми круті, тому в боргу не залишимось) В майбутньому не проти якихось тусовок або посиденьок. Шукаємо нові знайомства, якщо комусь щось треба з Європи або України привезти, звертайтесь (але щоб було не сильно велике, якісь документи, трохи ліків які може треба і тд. ) Чекаємо на фідбек✨
-
Бо вже скільки днів дзвоню не можу додзвонитися
-
Вітаю Антон, дайте будь ласка, мені координати , де можна піти вчитися на сантехніка. Або так, я цікавлюся роботою яка дозволяє зробити PR у БС
-
☕️🍩hello
-
В пам'яті є такі компанії, де можна працювати і вчитися? Можете вказати? Якщо окремо вчитися, то можливо знаєте такі точки навчання?
-
❗️Девушки, срочно❗️ Нужны модели на маникюр с покрытием гель лака. БЕСПЛАТНО🙌🏻 Сделаем любой дизайн по вашему желанию☺️ Все стерильно! Даты: 7.02 – 10:00 8.02 – 10:00 Адрес - Fraser Heights (недалеко от Guildford, Surrey) Мой номер: (778) 317-7363
-
Доброго дня . Мене звати НаталIя . (Ми з Харкова ) тиждень тому приїхали з 3-х річною дитиною ( дівчинка ) до North Vancouver , де наразі в цьому районі і проживаємо . Шукаємо друзів , чоловік кожного дня на роботі , а нам не вистачає спілкування , донька сумує за дітьми . Будемо дуже раді познайомитись , та весело проводити час . :))) Дуже чекаємо на ваші повідомлення