Українська спільнота Ванкувер Канада
-
В суботу вони викладають дати в о 12 годині дня за Едмонтоном
-
Вітаю, шановна громадо! Моя дружина, шестирічна донька та я прибуваємо до Ванкувера 22 березня о 23:15. На даний момент знаходимося в пошуках постійного житла та роботи. Наш бюджет трохи обмежений, тому розглядаємо приміщення вартістю від 2000 до 2500 CAD. За спеціальністю я інженер. У продовж більше ніж 10 років займав керівні посади. Маю досвід у будівництві паливних заправок та мийок самообслуговування, а також значний досвід у газовій галузі (природній газ). Розумію, що на перший час не можна зневажати будь-якою роботою, тому додам, що маю певний досвід роботи з бетоном, арматурою та газоблоком. Бажаю всім міцного здоров'я та буду вдячний за будь-яку інформацію.
-
В добавок к тому, что Алекс упомянул - Burns Lake еще посмотрите. Там парень украинец работает, интервью он недавно давал, не помню правда на каком канале.
-
Можете через PayBright попробовать на сайте, дадут вам рассрочку или нет Pre-qualify это называется (предварительное одобрение)
-
www.apple.com/ca/shop/browse/financing
-
Сходите в два ваших торговых центра и поспрашивайте, что и как. Хорошие условия нужно "поймать" в нужное время. Цены у операторов сильно прыгают в разное время. Бывают хорошие предложения без первого взноса за хорошую цену, а бывает, как вам написали выше. У меня - Samsung S22 256гб с 35гб интернета за 77$ (с налогом). У супруги IPhone 13 128гб с 20гб интернета за 51$ (с налогом) 🤷♂ Можете попробовать поторговаться. С домашним интернетом так работает, с мобильными операторами не пробовал 😄
-
Доброї ночі чи збираються десь наші у Ванкувері 24-го ?дякую