Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Всім привіт Маю питання, можливо хтось знає чи є у Ванкувері (Surrey) басейн? Буду дуже вдячна за інформацію)
-
Дуже вдячна
-
Це на убері? Скільки виходило на велосипеді?
-
добрый день,еще актуально?
-
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Блогери хоча б точну інформацію писали… По-перше, не Канада, а лише Британська Колумбія. По-друге, не легалізувала, а де-криміналізувала (ледь слово написала!) - це різні речі. In a 3-year pilot, British Columbia decriminalised possession of up to 2.5 grams of illicit drugs. Я мабуть можу написати статтю, чому я вважаю це поганою ідеєю… Але коротко: в тих країнах, де декриміналізація була успішною, існувала дуже важлива структура - допомога та реабілітація. В нас цього немає. Немає суцільної допомоги, а реабілітації лише приблизно 150 койко-місць на усю провінцію. Тобто наша ситуація ближче до Портленду, і там ця ініціатива мала погані наслідки. Отож хитаю головою.
-
Так а ви відео бачили ??? В відео говорять що тільки ВС і говорять про наслідки можливі для майбутнього Нажаль в Канаді як в Норвегії чи Португалії не буде , там 1- населення в рази менше 2- немає такого притоку мігрантів ( де 50% молодь до 30 ) 3- культура нарко та трави ( в Канаді це прям культура )
-
Так, дуже ви влучно сказали щодо різниці культури - це важливий фактор.
-
Bonjour à tous! Хочу летіти в Vancouver🇨🇦 з Парижу 🇫🇷до кінця березня 2023! Чи є можливість знайти людину як б прийняла жити на один перший місяць! Чи яка ситуація, поділіться інфою хто що знає, буду вельми вдячний!