Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Спасибо, буду знать
-
Если только имейл, который вы указали, не зарегистрирован для автозачисления (autodeposit).
-
В мене 6, в даунтауні, сказали що з цього рівня тільки онлайн заняття і у них зараз якраз 2 тижні перерив і тоді стартує група, можливо мені повезло вчасно до них прийти)
-
А куди саме? У мене 6
-
Дякую ) у мене якесь упередження до онлайн навчання.. Це дуже зручно, звісно, але мені здасться що очне буде ефективніше. Дякую, буду шукати)
-
Добрий день То школа мовна? Ви записувались? Яким чином відбувається запис, розкажіть будь ласка?
-
Я перепрошую, я тільки приїхала, тому не дуже орієнтуюся, як називається той навчальний заклад, чи сайт закладу, дякую
-
Як на мене це від програми більше залежить ну і від зусиль, які людина для навчання прикладає) у мене був досвід 4 місяці онлайн навчання в Україні, програма була спрямована більше на speaking, включаючи розмовні клуби з носіями. Можу сказати, що результат був набагато кращий ніж я би цей час просто з репетитором займалась. Тому it depends on… Мені вже цікаво як тут програма складена, єдиний нюанс вони казали, що один рівень - 7 місяців навчання, мені якось довго здається
-
Так, це довго.. Хотілось би 3-4 місяці і іти далі)
-
Скажіть скільки часу триває навчання на один рівень?
-
Добре, дякую! Подивлюсь
-
ce.sd38.bc.ca/news/2022/08/Adult-Education-new-location це воно?
-
Я ходила на Линк, правда давно, все изучают одно на разных лэвэлах просто с каждым уровнем подача инфо усложняется. Вся программа разбита на блоки о Канаде, health care , education to name a few. При успешной сдачи экзаменов, вас переводят на следующий лэвэл. Соответственно пока вы не пройдёте весь блок и не сдадите экзамены, вас не переведут, вот и поэтому так долго. Грамматика изучается очень поверхностно. Не знаю может для work permit holders они что-то изменили. К слову , я язык до сих пор изучаю, живя в Канаде до сих пор что-то новое)))
-
Здравствуйте, извините, а как вы туда записались? Сначала сдавали тест через western esl services? Я просто три недели назад пошла, сказали ждать тест минимум до апреля пока смогу пройти) вы тоже долго ждали?
-
LINC - Language Instruction for Newcomers to Canada , Это не только изучение языка, там много внимания уделяется истории, правилам и обычаям жизни в обществе Канады. До 2022 года эти курсы были доступны только тем , кто имеет Pr и собирается подавать на гражданство, в прошлом году к ним допустили украинцев. Экзамены никакие сдавать не нужно, засчитываются все асиссменты в течении обучения. Посещаешь без пропусков занятия, соответственно сдаешь все во время и переводят на следующий уровень. 8-10 месяцев курс, каникулы как у школьников )каждый раз.
-
Доброго дня,шукаю працю будь яку без знання англійської мови,знаю що буде не легко но все одно треба пробувати,працював на складі,будівництві також в таксі і доставці,але ще не обміняв права Буду радий порадам))