Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Можливо. Особисто я робив через агенство, сказали, що порядок дій саме такий, як я описав.
-
Привіт! У Річмонді (може й в інших містах Ванкуверу) відкрився сьогодні запис на прескул з вересня по червень в ком’юніті центрах. Місця розбирають як пиріжки, багато груп але набрано. Ціни 50 кадів на місяць. В приватних дорожче. Записуйтесь краще зараз. richmondcity.perfectmind.com/23650/Clients/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?widgetId=15f6af07-39c5-473e-b053-96653f77a406&redirectedFromEmbededMode=False&courseId=522ca3f3-9f2f-4224-9272-365680a0a403
-
Вам после продления паспорта обязательно нужно получить новый визитор рекорд. Также можно податься на новую визу. Но это делать не обязательно если вы не планируете выезжать с детьми из Канады и возвращаться обратно. Визитор рекорд дает право находиться в стране, а виза - право въезда в страну. В каком порядке подавать документы на визу (если вам вообще она нужна) и на визитор рекорд - решать только вам.
-
Питання до водіїв: чи є якийсь онлайн застосунок, де можна було б побачити чи виписували штрафи на авто? Питання у тому що я мешкаю у shared house, і лист може і десь загубитись, а часу на апеляцію не дуже багато -30 днів. На my ticket. gov. bc. ca є інструменти якраз апеляції, а де дізнатися про сам тікет? Дякую
-
Ні, немає такого додатку.
-
Canada Post доставляє листа. Це не реєстрований лист, тому вони нічим не допоможуть. Але зателефонуйте в ICBC Driver Licensing, вони бачать штрафні квитки у своїй системі і зможуть допомогти (можливо).
-
И жилье ,может есть варианты ? Недорого
-
Здравствуйте,Ричмонд! Срочно муж ищет работу. Слабый английский,без машины
-
Здравствуйте а куда подавать на визитер рекорд?
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Я подавалась на визитор пермит по продленному паспорту . Сегодня пришло, что надо паспорт новый что б был . Наверное зависит от офицера