Українська спільнота Ванкувер Канада
-
А якщо в моїх дітей закінчувались візи а з ними і перміти, А я продовжив тільки перміти, то чи обов’язково я маю податися на нову візу, чи для перебування в Канаді цілком достатньо лише пермітів?
-
Варто розслабитись, чи все-таки треба подаватись на візу?
-
Очень сожалею вам. Терпения и сил! Всё будет хорошо ПР получить никогда легко не было, а иначе каждый второй получал бы. Поэтому на данный момент сканцентрируйтесь на этом. Поверьте, если у вас будет постоянное резиденсвто, то и мама легко сможет вас навещать. Удачи вам ❤
-
а чем вам должны помочь? открыли сайт, посмотрели ваш Teer. если 0,1,2,3,4- идете в раздел PNP ( провинция) и считаете по баллам . собираете нужные бумажки, сдаете англ Teer 2-4 - на CLB 5, Teer 0-1 - CLB 7 . ждете подтверждения провинции. После нее по експресс ентри пустяк уже
-
В нас з цим ПР також запара . Чоловік 9 місяців працював, йому пообіцяли допомогти з документами і не допомогли. Зараз вже шукає іншу роботу де допоможуть🙄. Але ми максимум зусиль прикладемо, щоб отримати ПР. В мене синочок не ходить і його майбутнє, я бачу тільки тут.
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
Привіт, є у когось контакт, хто займається ремонтом кухонної техніки? Зламалась плита
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти(она занята)), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
Дякую, зрозуміло