Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Риелтор я через неё снял, но также показать нужно будет что деньги на счету имеються и предложить оплату на несколько месяцев лишним не будет. Тоже зависит сколько у вас денег, а идеале должно быть на оплату хотя-бы года на счету и идеально если есть работа хоть какая-то.
-
Так запитайте і взнаєте 😁
-
Канади звичайно
-
Най массовіше це макет Плейс (зручно) крайглист (я не можу ним користуватись занадто допотопний)
-
Ага , перший раз подумала що просто сайт не загрузився весь))) де тут user-friendly interface?
-
В закрепах есть её номер
-
Да меня тоже это бесило, ей постоянно нужно напоминать. Но в результате квартиру она мне нашла да и за хорошие деньги как я считаю
-
Писать ей лучше на телефон так как в фейсбук вообще не отвечает
-
⁉️Освіта для українців в Канаді 🇨🇦
🔹Сьогодні освіта у Канаді стала фінансово більш доступною.
🔹Уряд Канади у провінціях Британська Колумбія та Манітоба , визначив декілька навчальних закладів , що надають знижену вартість навчання для українських студентів.
🔹Для прикладу, що вартість знижено у 4-5 разів. З 19 000-22 000 до 5 200-6 500 канадських доларів за рік. Таких навчальних закладів на сьогодні - 4 ! Ми розглянемо з вами програми навчання, поговоримо про кожний навчальний заклад окремо , прорахуємо вартість навчання та проживання і визначимо подальші кроки . Знайомтесь! Ми презентуємо наступні навчальні заклади:
📜 Thompson Rivers University (TRU) - www.tru.ca/programs.html 📜 Kwantlen Polytechnic University (KPU) - www.kpu.ca/find-your-program 📜 Manitoba Institute of Trades and Technology (МITT) - mitt.ca/ 📜 Capilano university - www.capilanou.ca/programs--courses/search--select/find-a-program-or-course/
🔹Університети знайшли можливість продовжити для нас подачу аплікаційних форм на вересень цього року. Також ми раді оголосити що набір на січень та травень 2023 року – ВІДКРИТО!!!
🔹І гарні новини для учнів 10 класу , що переходять до 11. Набір на вересень 2023 року розпочинається за 2 місяці. Кількість місць за пільговою вартістю обмежена .
👉More information here
👉Обсудить 👉Подписаться на новости 👉Помощь в заполнении анкеты CUAET
-
везите с собой
-
Всім привіт пам’ятаю хтось скидав книжку з водійськими правами на російській мові чи б могли ви скинути будь ласка
-
t.me/vancouvercanada2022/3156