Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Это что мне сразу попалось, а вы конечно смотрите) но советую в начале пробовать хоть гдето, если хочется туда попасть. У меня было 2 интервью с очень милыми шефами в разных местах, но в результате я там так и не работала. На мой взгляд главное туда попасть, можно и поездить первое время.
-
Продам свои учебники по английскому языку. Этот учебник Мерфи много лет остаётся самым лучшим пособием. За полгода работы с одним пособием я подняла свой английский с начального до В1. В ютубе есть ролики Елены Вогний, она раскрывает каждый урок. Все структурировано и идеально для самостоятельного изучения языка. Красный-начальный уровень, синий-средний. Зеленый- продвинутый. Он новый. Я его купила, но и не приступила еще. Первые два БУ. Каждый на Амазоне стоит 40 долларов. Я продаю три учебника за 50.
-
Дякую за допомогу Костянтин
-
Вот, из другого чата: Olga KuzKuz: Алгоритм дій наступний: йдете до нотаря, пишете довіреність (найкраще форму довіреності взяти в Україні). Потім підпис нотаря йде до Вікторії на завірення($30), а потім весь документ йде до Едмонтону до консульства на завірення ($65 якщо не терміново, якщо терміново - то подвійний тариф; будьте уважні, що консульство приймає лише money order, звичайний чек не беруть). Ми ходимо до Інни Євпак. Добрий нотарь, на своїй справі знається. Вона може зробити повний супровід, і ви вже отримаєте готовий документ). Її телефон (778) 855-2127. Знаходиться вона в Coquitlam Centre, 3030 Lincoln Ave, Suite 211.
-
Добрий день. Порадьте будь ласка нотаріуса Бернабі, Ванкувер, для оформлення довіреності на отримання прав водія в Україні. Дякую.
-
Приветствую! Ищу компанию, которой нужнен painter или handyman. Желательно официально. Есть вместительный авто, руки вроде из того места растут)). Буду благодарен за помощь! Спасибо! 🙏
-
Доброго вечора. З листопада здається кімната для жіночки в New Westminster. 1100 (все включено). Перший поверх будинку. Поруч (5 хв.) Муді Парк, Волмарт (Торговий центр). Поруч також зупинки автобусів, якими їхати до метро 5 хв. Подробиці, будь-ласка, в особисті.
-
Доброго вечора.Порадьте будь ласка до кого можна звернутися ,щоб могли проконсультувати ,як правильно відкривати бізнес у Канаді🙏🏻
-
Где ловили??
-
Спасибо. Тик ток удалил .так как залипал на нем по пару часов каждый день убрал чтоб зависимость прекратить
-
Вітаю. Треба заповнити аплікацію на продовження ворк перміту imm5710, але в мене на деяких питаннях ступор не знаю що писати, будь ласка може хто небудь вже заповнював і може підказати. Дуже дякую. Бережіть себе.
-
Звонить лучше всего утром, сразу после открытия (они, кажется, с 8 утра по Оттаве).
-
Та ні з англійською ніби ок. Проблема додзвонитись(((