Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Добрый день. Ищу работу. Живу в Ричмонде. На Стивстоне. Моя проблема с поиском такова. Могу работать только с 9.00 до 14.00. Так как ребенка из школы нужно забирать.И английский у меня elementary. Спасибо всем, заранее,хто что-то подскажет. В Украине работала провизором в аптеке. Тут ищу любую работу. И работы не боюсь.
-
Попробуйте распечатать несколько резюме и пройти по набережной. Там с десяток кафе и магазинов. Если вам любая работа, может у них что-то найдётся. Но у них там есть сезонная зависимость, а сейчас зима подходит 😞 Более надёжным вариантом будет центр Ричмонда, там больше активности будет. И подтягивайте английский. Даже с уровнем В1 ваши шансы найти работу возрастут многократно.
-
Требуется 4 человека для удаленной подработки. Писать в лс
-
-
В Ванкувере открылась первая зеркальная студия @selfielab.ca Это не просто студия, это новый формат съемки! 🌟 Без фотографа, с уникальной возможностью насладиться моментом наедине с собой. В студии ты режиссер своего собственного селфи. Проведи 40 минут в уединении с художественным светом и получи фото на память в течение 24 часов. Что ещё классно, количество фото неограниченно. SELFIELAB - это не только про классные фото, но и про новый и уникальный опыт. Больше информации о том как работает студия или записаться на сьемку можно в Инстаграме или на сайте студии. instagram.com/selfielab.ca?igshid=NzZlODBkYWE4Ng%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго ранку, громадо! Продаю стафф для проведення дня народження: • 2 парашута ( на 8 рук та на 16 рук) 15$ та 30$. • електронний надувач для кульок 15$ • металевий круглий каркас для кульок 7,2 фута - 50$. Бонус віддам набір кульок блакитних, білих та рожевий, та тканевий фон • набір різнокольоровий кульок ( 100 шт) - 10$ Все разом за 100$ Локація Річмонд
-
Онлайн зустрічі UA HUB у новому форматі - telegram live stream, Q&A з експертами. Що? експерт буде у прямому ефірі відповіді на ваші запитання безкоштовно і без реєстрації Де? Телеграм канал UA HUB t.me/uahubca Коли? Вже цієї суботи 18 листопада о 15:00 Margo Yakovyshenko експерт з маркетингу буде запрошеним спікером нового формату. Хочете отримати відповідь саме на ваше питання? Долучайтесь в телеграм і опишіть вашу ситуацію, запрошуйте друзів та долучайтесь онлайн на live stream.
-
Доброго вечора усім, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. Планую щось знайти щоб вийшло в районі $750-1200 за окрему кімнату. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни). Треба буде розприділити обовязки.,
-
Сдается уютная комната а также отдельный этаж в доме(3 комнаты кухня ванная комната, гостиная с камином, Коквитлам 5 минут до скайтрена , по всем вопросам в личные сообщения
-
evacuation.city/articles/325295/karta-postijnogo-zhitelya-dlya-ukrainciv-u-kanadi-dosvid-ukrainok-yaki-podali-dokumenti-za-programoyu
-
Доброго ранку! Ще є декілька безкоштовних квиточків на івент класичної живої музики сьогодні! Пишіть в приватні ☀️
-
Усім привіт! 👋 Мене звати Юля, я створила канал "Yes, I do!" для пришвидшеного вивчення англійської. Він стане в пригоді усім з рівнем В1. Ви зможете вчити по 100 слів/міс. Без повторень шкільної програми, жодних "to be", "to give" та "to take": канал тільки для середнього рівня, тільки новий матеріал. Переконайтеся самі! 🫶 Переходьте за посиланням в описі мого профілю, і якщо Вам підходить такий формат - будь ласка долучайтесь!
-
☀️ 18 листопада у Ванкувері буде тепло – запрошуємо на перегляд головної української комедії цього року для всієї сім’ї – ВЕСЕЛА ПРОГУЛЯНКА! 🤗 Приходьте посміхнутись усією родиною в кінотеатр The Rio Theatre on Broadway. ⁉️Q&A після фільму одразу з двома акторами: Іриною Гатун та Олексієм Тритенко ☝️ Показ українською з англійськими субтитрами. 🎫 Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/28377-big-picnic