Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер Канада

Українська спільнота Ванкувер Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.5k Posts 2.9k Posters 43.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iván A.
    wrote on last edited by
    Так я про то, что именно слетать туда на день-неделю-месяц и слетать с пересадкой не одно и тоже. Так-то, если надо на какое-то время — подаешься на визу и летишь на здоровье, ничего страшного в этом нет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Туда обратно ,встретится со знакомыми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6408803556T Offline
    t6408803556T Offline
    Анна Р
    wrote on last edited by
    Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1260460004T Offline
    t1260460004T Offline
    ТАНЯ
    wrote on last edited by
    Добрый день. Ищу работу. Живу в Ричмонде. На Стивстоне. Моя проблема с поиском такова. Могу работать только с 9.00 до 14.00. Так как ребенка из школы нужно забирать.И английский у меня elementary. Спасибо всем, заранее,хто что-то подскажет. В Украине работала провизором в аптеке. Тут ищу любую работу. И работы не боюсь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Попробуйте распечатать несколько резюме и пройти по набережной. Там с десяток кафе и магазинов. Если вам любая работа, может у них что-то найдётся. Но у них там есть сезонная зависимость, а сейчас зима подходит 😞 Более надёжным вариантом будет центр Ричмонда, там больше активности будет. И подтягивайте английский. Даже с уровнем В1 ваши шансы найти работу возрастут многократно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ALana P
    wrote on last edited by
    Кафе и магазины очень неохотно берут работников с таким негибким графиком.
    1 Reply Last reply
    0
  • t919180386T Offline
    t919180386T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Если есть возможность, то берите after school program, потому как часы работы ну очень негибкие
    1 Reply Last reply
    0
  • t6976527822T Offline
    t6976527822T Offline
    Надежда Трифонова
    wrote on last edited by
    Требуется 4 человека для удаленной подработки. Писать в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    Здравствуйте! Идет набор в команду на обучение. Есть хорошие торговые инструкции Обучение бесплатно Кому интересно + в ЛС📩
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Добрый вечер ! Девушки , хочу пригласить на маникюр , покрытие гель-лак , наращивание и педикюр по приятным ценам. Инструмент проходит все этапы стерилизации. Работаю в Ричмонде . 6046574979 instagram.com/manicure_pedicur_elena?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • t5583731319T Offline
    t5583731319T Offline
    Vlad Pedashenko
    wrote on last edited by
    В Ванкувере открылась первая зеркальная студия @selfielab.ca Это не просто студия, это новый формат съемки! 🌟 Без фотографа, с уникальной возможностью насладиться моментом наедине с собой. В студии ты режиссер своего собственного селфи. Проведи 40 минут в уединении с художественным светом и получи фото на память в течение 24 часов. Что ещё классно, количество фото неограниченно. SELFIELAB - это не только про классные фото, но и про новый и уникальный опыт. Больше информации о том как работает студия или записаться на сьемку можно в Инстаграме или на сайте студии. instagram.com/selfielab.ca?igshid=NzZlODBkYWE4Ng%3D%3D&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • t405320698T Offline
    t405320698T Offline
    Daria Sereda
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, громадо! Продаю стафф для проведення дня народження: • 2 парашута ( на 8 рук та на 16 рук) 15$ та 30$. • електронний надувач для кульок 15$ • металевий круглий каркас для кульок 7,2 фута - 50$. Бонус віддам набір кульок блакитних, білих та рожевий, та тканевий фон • набір різнокольоровий кульок ( 100 шт) - 10$ Все разом за 100$ Локація Річмонд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Design.UA_ Interior_design
    wrote on last edited by
    Онлайн зустрічі UA HUB у новому форматі - telegram live stream, Q&A з експертами. Що? експерт буде у прямому ефірі відповіді на ваші запитання безкоштовно і без реєстрації Де? Телеграм канал UA HUB t.me/uahubca Коли? Вже цієї суботи 18 листопада о 15:00 Margo Yakovyshenko експерт з маркетингу буде запрошеним спікером нового формату. Хочете отримати відповідь саме на ваше питання? Долучайтесь в телеграм і опишіть вашу ситуацію, запрошуйте друзів та долучайтесь онлайн на live stream.
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Доброго вечора усім, шукаю співмешканців на 1 грудня щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. Планую щось знайти щоб вийшло в районі $750-1200 за окрему кімнату. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Мені особисто потрібно щоб це був перший поверх - Більше місця як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни). Треба буде розприділити обовязки.,
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Arnold Nesterov
    wrote on last edited by
    Сдается уютная комната а также отдельный этаж в доме(3 комнаты кухня ванная комната, гостиная с камином, Коквитлам 5 минут до скайтрена , по всем вопросам в личные сообщения
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    Есть хороший способ удаленно заработать хорошие деньги параллельно своей работе Интересно? Жду именно тебя в личке ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t852010500T Offline
    t852010500T Offline
    Равлик Добра
    wrote on last edited by
    evacuation.city/articles/325295/karta-postijnogo-zhitelya-dlya-ukrainciv-u-kanadi-dosvid-ukrainok-yaki-podali-dokumenti-za-programoyu
    1 Reply Last reply
    0
  • t765090586T Offline
    t765090586T Offline
    Kristin Ko
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Ще є декілька безкоштовних квиточків на івент класичної живої музики сьогодні! Пишіть в приватні ☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6755482315T Offline
    t6755482315T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Усім привіт! 👋 Мене звати Юля, я створила канал "Yes, I do!" для пришвидшеного вивчення англійської. Він стане в пригоді усім з рівнем В1. Ви зможете вчити по 100 слів/міс. Без повторень шкільної програми, жодних "to be", "to give" та "to take": канал тільки для середнього рівня, тільки новий матеріал. Переконайтеся самі! 🫶 Переходьте за посиланням в описі мого профілю, і якщо Вам підходить такий формат - будь ласка долучайтесь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    ☀️ 18 листопада у Ванкувері буде тепло – запрошуємо на перегляд головної української комедії цього року для всієї сім’ї – ВЕСЕЛА ПРОГУЛЯНКА! 🤗 Приходьте посміхнутись усією родиною в кінотеатр The Rio Theatre on Broadway. ⁉️Q&A після фільму одразу з двома акторами: Іриною Гатун та Олексієм Тритенко ☝️ Показ українською з англійськими субтитрами. 🎫 Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/28377-big-picnic
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags