Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер Канада

Українська спільнота Ванкувер Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.5k Posts 2.9k Posters 43.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Але якийсь bluetooth head unit в наші часи куди завгодно можливо поставити
    1 Reply Last reply
    0
  • t874128175T Offline
    t874128175T Offline
    Maksym Pyvovarov
    wrote on last edited by
    Fm transmitter
    1 Reply Last reply
    0
  • t6798554649T Offline
    t6798554649T Offline
    Katherine Pavlenko
    wrote on last edited by
    Ищeм людeй для взaимoвыгoднoго сoтрудничествa, получать хoрoшyю дoп.пpибыль пo нашeмy фpилaнc прoeкту. Oт 22 лeт. Пo вoпpoсaм - пишитe ему в тг: @Klim_SazONi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Особистий досвід!!! Відгук про стоматолога Dr. Max. Сподіваюсь комусь допоможе не відчути приниження, врятувати свій зуб та не втратити гроші. За рекомендацією в групі звернулась до україномовного стоматолога Dr. Max у Ванкувері. Результат: - моя пломба в кутньому зубі натщербилась за два дні після його роботи ( сплачено 600 доларів). - дочці 17 років за два місяці після його лікування це пломбування каналів та зуба, пів кутнього зуба почорніло, а він сьогодні каже накриваємо коронкою (сплачено 1400 доларів). На мої слова, що ви залишили збоку дирку, можливо потрапила інфекція треба переробити, він мені грубо відповів, що я не спеціаліст, що робота його ідеальна і він один з найкращих в Канаді, що глибокий карієс ніхто під коронку не зачищає до ідеалу, хоч спочатку казав, що чорний колір це реакція зуба на спеціальний компонент, що стоматологія Канади як і вся медицина в сто разів краща за українську і раз я така розумна, то мені потрібно їхати в Україну і там лікувати зуби. Переробляти обидва зуби відмовився і гроші повертати теж, бо він виконав ідеальну роботу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t919180386T Offline
    t919180386T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Сочувствую вам... Попробуйте отправить официальную жалобу с указанием всей этой информации в British Columbia College of Oral Health Professionals
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Я також мала негативний досвід, мені пошкодили емаль на зубах. Я попросила пояснити чому так сталося. В Dr. Max було багато ідей, починаючи з того що то пломби повилітали, завершив тим що в мене зуби не достатньо міцні (дослівно «не як скеля»), а вони лише виявили слабкі місця в моїх зубах, і взагалі то не проблема, бо можна пломби накласти. Коли я сказала, що так він ще більше пошкодить зуби, то відповідь була:« Це тобі не Україна, а Канада..» На прохання надати 3D сканування, яке мені зробили перед тим, як пошкодити зуби, я отримала відмову. Отже, доказів з якими зубами я прийшла туди в мене немає. Також на мою скаргу, що в мене болить зуб, який без нерву, і на знімку видно запалення біля кореня, він сказав, що таке може бути, і він може поставити коронку, щоб приходила, коли надумаю. Це все задоволення в сумі коштувало біля 800 дол. Після відвідування іншого лікаря я отримала направлення до профільного спеціаліста і виявилося що в корені зуба інфекція, потрібно лікувати канал.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6368205922T Offline
    t6368205922T Offline
    Діана 🦋 Сопрович
    wrote on last edited by
    Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I
    wrote on last edited by
    А готівку передати можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Это развод с 99.9% вероятностью. Будьте осторожнее с подобными "перевозчиками"
    1 Reply Last reply
    0
  • t765090586T Offline
    t765090586T Offline
    Kristin Ko
    wrote on last edited by
    Happy TGIF ☀️ Друзі остання можливість приєднатися до концерту живої музики безкоштовно для української комюніті та друзів (звичайна ціна 49$) Вже сьогодні о 19:30 🥳 будуть грати класичні та сучасні композиції! Щоб отримати безкоштовний квиток при замовлені використайте код birthday10 www.eventbrite.ca/e/muzewest-concerts-presents-duo-concertante-tickets-678856356637?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios See you there!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6032305157T Offline
    t6032305157T Offline
    Oleksandra
    wrote on last edited by
    Подготовка к экзамену CELPIP/IELTS все материалы для занятий предоставляю занятия оффлайн (Downtown) $30/час
    1 Reply Last reply
    0
  • t5586602672T Offline
    t5586602672T Offline
    Anna N
    wrote on last edited by
    Добрий ранок, потрібно передати ліки із України 50-100грам, якщо хтось їде в цьому місяці в Ванкувер. Будь ласка напишіть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5265388989T Offline
    t5265388989T Offline
    Ekaterina
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я-фотограф, шукаю на березень 3х дівчат для студійної зйомки. Оплата лише за студію 40-80$. Кому цікаво, пишіть у особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1569484884T Offline
    t1569484884T Offline
    Vitali Sert
    wrote on last edited by
    1 BED/1BATH apartment in Surrey (CLAYTON HEIGHTS) for $1690 (utilities are not included in this price)! AVAILABLE MARCH 5 Fully painted 1 bed/1bath apartment above the garage also known as coach/laneway house. Features: - 530 sq/ft of living space - Private entrance - In suite laundry (washer and dryer) - Fridge and stove - Heating - Own mailbox - Full bathroom with tub - Bedroom with closet - Dedicated hot water tank - Street parking Sorry, no pets and no smoking.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1569484884T Offline
    t1569484884T Offline
    Vitali Sert
    wrote on last edited by
    www.facebook.com/marketplace/item/1058197985413155/?mibextid=6ojiHh
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Abdii Sabaa
    wrote on last edited by
    Helo
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ybi
    wrote on last edited by
    Ford Escepe 2009 3,0 V6 Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному стані. Заводиться і їде добре. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Пробіг 195 тис Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 2200! Пишіть, відповім на всі питання!
    1 Reply Last reply
    0
  • t575818627T Offline
    t575818627T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    До конца действия воркпермита могут выдать. А могут и на все 10 лет нового паспорта
    1 Reply Last reply
    0
  • t220728022T Offline
    t220728022T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Добрий день усім. Якщо в мене є вклеєна канадська віза строком на 2 роки , вклеював по CUAET( до закінчення строку дії паспорта). І зараз я отримав новий паспорт,  чи можу я отримати в цей паспорт нову візу і на який термін?
    1 Reply Last reply
    0
  • t527385310T Offline
    t527385310T Offline
    Mariia Hahalovska
    wrote on last edited by
    Не пропустіть!! Найкраща можливість провести 8 березня у Ванкувері! На честь Міжнародного жіночого дня -- на вході будуть подаруночки для прекрасної половини нашого людства. Місце -- один з найкращих нічних клубів Ванкувера, на вас чекають найкрутіші українські та закордонні хіти, а також запальне драм-шоу! Буде класно! Запрошуємо всіх! Ще лишились квитки за найкращими цінами, поспішіть взяти свій! Квиточки тут: linktr.ee/hromada.live
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags