Українська спільнота Ванкувер Канада
-
так
-
Усім привіт, можливо комусь буде цікаво кімната у Вікторії, так складаються обставини що мені потрібно переїхати в інше місто з 12 квітня. Контракт на оренду кімнати у мене до кінця травня вартість 900$ місяць. Кімната знаходиться в будинку на 2707 Fernwood Rd, Victoria, BC V8T 3A3, проживає 4 людини кожен у власній кімнаті, усі канадці, ванна на 2 людини, велика вітальня та кухня. Якщо комусь цікаво можу переуступити дану кімнату, ліжко залишається)
-
Хто ще не встиг побувати на нашому вебінарі, будь ласка реєструйтеся. Багато корисної інформації. Вебінар українською мовою, Для реєстрації пишіть на пошту [email protected]
-
Есть проект в крипте. Легко и быстро. Открыт набор. Пиши + в ЛС, всё объясню.
-
Був на вебінарі, дійсно багато корисної інформації
-
7pm Friday April 12th Holy Trinity Ukrainian Orthodox Church 154 E 10th Ave , Vancouver Відбудеться показ документального фільму "20 днів у Маріуполі" режисера Мстислава Чернова якій здобув премію "Оскар" як найкращий повнометражний документальний фільм .
-
Привет всем участникам чата. Извиняюсь за беспокойство. Предлагаю удалённый заработок 20 + (новая тема, не нарко и прочее) Если вам интересно жду + в ЛС и предоставлю вам более детальную информацию.
-
Hello🌯🥤
-
НУЖНЫ ЛЮДИ ДЛЯ УДАЛЕННОЙ РАБОТЫ Возраст от 18+ Доход от $200 в день 1-2 часа времени в день Пиши в ЛС
-
НУЖНЫ ЛЮДИ ДЛЯ УДАЛЕННОЙ РАБОТЫ Возраст от 18+ Доход от $200 в день 1-2 часа времени в день Пиши в ЛС
-
-
-
А кто подскажет, я правильно понимаю, что если мы находимся уже в Канаде,(CUAET), и если нам нужно перебраться из одной провинции в другую, мы все еще может воспользоваться услугой расселения на 2 недели? (Очень удобно пока снимем жил е постоянно),и Если мы этой услугой по приезду не пользовались ранее?