Українська спільнота Ванкувер Канада
-
Ford Escepe Hybrid 2009 Clean Title Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному стані. Заводиться і їде добре, hybrid працює без жодних проблем. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Пробіг 171 тис. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 3200! Пишіть, відповім на всі питання!
-
В компанию Home Improvement & Design — требуется грамотный человек, понимающий в покраске, который может управляться с ручным инструментом, опыт обязателен. Зарплата зависит от опыта. Мы - проектируем и устанавливаем современные стены, обшивку стен, нахлест, каминные полки и выполняя отделочные работы. Мы с нетерпением ждем сотрудничества с вами! Пишите! P.S. компания моего друга, я только помогаю найти человека)
-
здаються кімнати як терміном за договором, і короткострокова оренда. пишемо в pm
-
Добрый день. Подскажите, куда можно сходить на массаж по рабочей страховке, чтоб сразу вычли страховку?
-
Привіт, спільното! Порадьте будьласка механіка! Наперед дякую)
-
Всім привіт! Я активно займаюсь пошуком роботи. Якщо у вас на роботі є відкриті будь-які вакансії я із задоволенням би їх розглянула. Маю надію, що хтось все таки відгукнеться і не залишиться байдужим! 🌸
-
Hello☕️🍮
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️ Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Такой вопрос, договор аренды на год, но я покидаю за 5 месяцев до окончания договора(за пару месяцев предупредил владельца об этом), что происходит с моим депозитом? Он не смог никого найти и говорит что мой депозит по закону не возвращается и скинул мне ссылку www2.gov.bc.ca/gov/content/housing-tenancy/residential-tenancies/ending-a-tenancy/breaking-a-lease#notice Толком ничего не понял. Кто-то в курсе этих событий?