Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська спільнота Ванкувер Канада

Українська спільнота Ванкувер Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.5k Posts 2.9k Posters 43.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    Робота в Києві (допомагаємо з переїздом) Вакансія ЧАТ МЕНЕДЖЕРА ❗️Тільки листування❗️ ❌без інвестицій,не кол.центр,не ескорт,не збер,не фін ринки❌ Ставка + Бонуси Щотижневі виплати Забудь, що таке штрафи, дрес-код, робота стоячи, затримка зп та ненормований графік. Цікаво? Пиши мені:t.me/nikstrim77
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    Робота в Києві (допомагаємо з переїздом) Вакансія ЧАТ МЕНЕДЖЕРА ❗️Тільки листування❗️ ❌без інвестицій,не кол.центр,не ескорт,не збер,не фін ринки❌ Ставка + Бонуси Щотижневі виплати Забудь, що таке штрафи, дрес-код, робота стоячи, затримка зп та ненормований графік. Цікаво? Пиши мені:t.me/nikstrim77
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Felix
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Isidra Flores
    wrote on last edited by
    💜🤍💜🤍💜🤍 💜 😌😘😍😉😋😚🤓😌 💜🤍🟣🤍🤍⚪️💜🤍 😒 ⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️ 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🌼🌼🌼🌼 ▫️ 😔🙈😘😢😳😘😳😍😒 😘😳😔😁 😧 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤 💄 😤😤😤 🤓😚😙🥶😃😚 😇😃☺️😞ДЛЯ СВЯЗИ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena March
    wrote on last edited by
    Нужна помощь в переезде. Нужны двое мужчин помочь загрузить кровать, матрас тумба стол. Возле скайтрей Эдмондс. В эту субботу В10, 30. Пишите в личку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1371037030T Offline
    t1371037030T Offline
    Julia S
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Якщо когось цікавить вакансія фахівця з встановлення та обслуговування систем кондиціювання повітря, вентиляції та теплових насосів / HVAC Installer в провінції Нова Шотландія, напишіть мені, роботодавець також пропонує допомогу з житлом та готовий оплатити переліт в Нову Шотландію з іншого міста/провінції. Якщо у вас є друзі\знайомі, які можуть бути зацікавлені то також дайте знати, дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ybi
    wrote on last edited by
    BMW X5 E53 3.0i M54B30 2005 Clean Title Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному станi. Заводиться і їде дуже добре. Кондиционер холодить. Чистий та доглянутий інтер'єр. Хороша комплектація: панорама, підігрів всіх сидінь, чорна стеля, Shadow line. Пробіг 250 тис. На машині немає іржі. Машина варта вашої уваги! Ціна 3500!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1511099619T Offline
    t1511099619T Offline
    Dmitriy Kolesnik
    wrote on last edited by
    Может это просто тупорылые policy inside one private company?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    Вітаю! У мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не займатиме багато вашого часу. Сотень тисяч доларів не обіцяю, але зі старта стабільний дохід гарантую. -Ніяких специфічних знань не потрібно. -У день зовсім небагато часу потрібно приділяти справі -Робота віддаленого формату. -Достатньо буде наявності телефону. Уважно! Все легально, але тільки від 18 років. Пишіть мені в особисті повідомлення в будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6207804471T Offline
    t6207804471T Offline
    Vika
    wrote on last edited by
    Є гарний тг канал Освітянин, де публікуються різні безкоштовні курси для українців, точно знайдете щось для себе, сама пройшла декілька
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антонина Церк
    wrote on last edited by
    Це у Вістлері?
    1 Reply Last reply
    0
  • t338959207T Offline
    t338959207T Offline
    rain13
    wrote on last edited by
    Привіт, на меблевий склад в Порт Кокітлам потрібен працівник, з/п 25$/год. Робочий графік Пн-Пт. Субота неділя вихідні. Бажано досвід роботи в меблевій галузі. Англійська розмовна. Кому цікаво пишіть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    вадим
    wrote on last edited by
    Разсудите мой спор с кумом. Может кто то тут знает. Он заехал по куает под конец программы, сделал мед. Экзам. Ну всё что нужно. Получил мсп карты и тд и тп. И уехал в Украину и хочет вернуься через месяцев 9, пять прошло уже. Я ему говорю что если через 6 от он не вернётся ( тоесть остался один месяц) то его ворк пермит порвут на границе и его не пустят. Он говорит что можно заехать и через два года. Кто прав??? Вроде же нельзя на так долго покидать Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6761777646T Offline
    t6761777646T Offline
    МИША
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga KuzKuz
    wrote on last edited by
    Никто его work permit не порвет. Если у него действующая виза и work permit, то он может вернуться в Канаду. Единственная проблема возникнет с MSP - его аннулируют при отсутствии из Канады 6 месяцев и дольше. Скорее всего ему прийдется восстанавливать MSP и в этот раз ждать 3 месяца, пока начнется покрытие. Лучше всего на это время купить частную страховку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    вадим
    wrote on last edited by
    Так мсп её можно продлить через кабинет. Просто заходиш и удаленно продлеваешь и присылают новую карту
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags